• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Tentverwarming

 • Tentverwarming

  UPPE Tentverwarming

  De zomer ligt weer achter ons en de herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan, de temperaturen zakken weer en dus is het tijd om onze tentverwarming bij u onder de aandacht te brengen. UPPE heeft voor haar gehele tent aanbod verschillende tentverwarming producten beschikbaar. Maar hoe weet u nu welke tentverwarming voor u de beste is zodat u ook daadwerkelijk profijt heeft van uw investering. Hiervoor hebben we een gemakkelijk diagram gemaakt, zodat u enigszins een idee heeft hoeveel vermogen u moet plaatsen zodat u en uw gasten warm vertoeven in uw partytent, E.H.B.O tent  of evenemententent.

  tentverwarming

  Voor tenten kiest u klasse VI voor het meest reële benodigde vermogen. 

  Als u een indicatie heeft van het geadviseerde vermogen is natuurlijk de volgende vraag welk type tent heeft u of gaat u kopen. In een Aero Tent kunt u namelijk niets ophangen aan het met lucht gevulde frame. En dat is tevens de reden dat we gekozen hebben voor een aantal tentverwarming producten zodat we iedere UPPE tent kunnen voorzien van de juiste oplossing. Zo hebben we voor kleinere tenten de halogeen tentverwarming van 3 x 500 Watt. Deze tentverwarming is te plaatsen in de nok van de tent en deze geeft voldoende warmte af voor tenten tot 9m2. Uiteraard is deze in grotere units ook te plaatsen, bijv.  in een 3×4,5 (2 pcs) of 3×6 tent (3 pcs).

  De keramische warmteblower is een andere vorm van tentverwarming die tevens één van de stilste blowers is in zijn soort. Door middel van een ingenieuze schoepenrad perst deze de lucht door een keramisch verwarmingselement. Deze warmteblower plaatst u op de grond en deze is variabel in blaasrichting in te stellen. Daarnaast heeft deze blower twee met een draaiknop in te stellen vermogen standen. Deze 2000Watt blower is zeer geschikt voor Aero Tenten en Stertenten. Voor echte grote tenten adviseren we meerdere warmteblowers te plaatsen, of te kiezen voor de 3000 Watt versie, echter dient u deze wel aan te sluiten op een aparte licht/elektragroep.

  Voor de veeleisende klant hebben wij uiteraard ook een oplossing; de warmtestraler met een vermogen van 1500 Watt en voorzien van een Dr. Fisher warmte element. Dit is de meest intense tentverwarming.  Dit topmodel warmtestraler geeft de meest intense warmte straling tot een bereik van 18m2 en is d.m.v. een eenvoudige bracket/klem te bevestigen aan uw stangen van uw Quick Folding Tent of Stertent. Voor de Aero Tent toepassing is een degelijk statief beschikbaar om deze warmte straler zo goed mogelijk voor uw gasten op te stellen.

  Tentverwarming (Halogeen)      Warmteblower               warmtestraler

  Tentverwarming (3×500 Watt)                                        Keramische warmteblower (2000 Watt)                                     Warmtestraler (1500 Watt)  

  Indien u hulp nodig heeft om de juiste keuze te maken voor uw tentverwarming neemt u dan gerust contact met ons op, dat kan telefonisch via 0345-568797 of per mail via info@uppe.nl.

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent