Bedrukking

Full color print

Maak uw tent mooi met de prachtige duurzame full color print van UPPE
De Quick Folding Tenten van UPPE staan met name bekend om hun bijzondere kwaliteit full color print. UPPE is gespecialiseerd in het produceren van digitaal bedrukte full color print tenten, beachflags, tafelhoezen en vele overige producten voor uiting van uw logo of merk op een evenement of beurs.

UPPE maakt onder andere gebruik van sublimatiedruk en hiervoor worden de beste printers met de nieuwste technologieën ingezet. Bij deze druktechniek wordt de full color print via verhitting op de speciaal voor UPPE ontwikkelde 600D polyester aangebracht. De hittegevoelige inkt gaat, op het moment dat deze verhit wordt aangebracht, een verbinding aan met het te bedrukken deel, dat hier speciaal voor gecoat is. Op deze manier wordt de full color print eigenlijk onderdeel van het bedrukte oppervlak, in plaats van een laag op het oppervlak. Door dit speciale procedé is de UPPE full color print opvallend duurzaam en bestendig tegen het vele in- en uitvouwen.

Daarnaast wordt de full color print gedrukt op een bijzonder hoogwaardige kwaliteit stof. Deze kwaliteit is gegarandeerd waterdicht, maar tegelijkertijd ademt de stof toch, zodat u onder uw tent bij warm weer geen sauna effect ondervindt, zoals bijvoorbeeld bij het gebruik van pvc of ander gecoate polyester weefsels wel het geval is.

De full color print van Quick Folding Tent kreukt niet en blijft heel lang mooi
Zeker zo belangrijk is dat het materiaal van UPPE nauwelijks kreukt. Dit is voor tenten met daken en wanden met full color print van uitermate groot belang, want het bepaalt de uitstraling van uw bedrijf en uw merk. De tenten worden ingevouwen bewaard en pas wanneer u de tent weer nodig heeft, vouwt u deze ter plekke op uw evenement of beurs uit. Er zijn veel goedkopere tenten verkrijgbaar, met de bekende 250D, 300D en 500D polyester, vaak niet voorzien van brandvertragende coating, omdat men simpelweg niet kan drukken op gecoate materialen of voorzien van een matige coating, om toch een opdruk voor weinig geld te kunnen aanbieden. Pas bij gebruik merkt de klant dat het dak nadat het ingevouwen heeft gestaan helemaal verfrommeld op het evenement staat, iets wat met de full color print tenten van UPPE nooit het geval zal zijn. Het niet kreuken is voor UPPE een prioriteit en ook daarmee onderscheiden de full color print tenten zich van alle andere merken op de markt. UPPE biedt de beste prijs kwaliteitsverhouding als het gaat om een tent met full color print.

Wil u meer informatie over onze UPPE full color print, neemt u dan gerust contact met ons op op 0345-568797 of mail uw aanvraag voor een offerte naar info@uppe.nl. Geef graag duidelijk aan welk product u wenst en wat u zoekt betreffende de full color print voor uw bedrijf of merk.
Vraag ook meteen naar de andere mogelijkheden op het gebied van bedrukking, zoals de zeefdruk print en de eigen PMS.

Zeefdruk print

Zeefdruk print, voor de mooiste full color prints van perfecte kwaliteit!
De Quick Folding Tenten van UPPE staan behalve hun opvallend mooie full color prints ook bekend om hun zeer goede kwaliteit zeefdruk print. Zeefdruk print is een klassieke manier van het bedrukken van materialen.
Wanneer het logo het toelaat om via een zeefdruk print gedrukt te worden en het aantal opdrukken voldoende is om de kosten van het instellen van een zeef te dekken, dan zullen de specialisten van UPPE u een zeefdruk print adviseren.

Een kenmerk van zeefdruk print is dat voor elke maat print een eigen zeef gemaakt moet worden, terwijl de dakpanelen en de zijwanden onderling een andere te bedrukken maat hebben. Bij zeefdruk print wordt daarom vaak gezocht naar het gebruiken van één maat zeef voor alle panelen, waardoor soms niet de optimale uiting gerealiseerd wordt. Bij grotere aantallen bedrukte tenten ( 20+) zijn de kosten voor het instellen van de zeef voor de zeefdruk print te verwaarlozen. Vandaar dat wanneer het logo het toelaat, vanaf die aantallen bijna altijd gekozen wordt voor zeefdruk print. Zeefdruk print op tentdelen is een handmatig procedé. Met name om bij meer kleuren prints de kleuren keurig op elkaar aan te laten sluiten is vakmanschap vereist. Laat uw zeefdruk print verzorgen door UPPE, wij hebben de kennis en ervaring!

Bij zeefdruk print ligt de inkt op de stof. Het zeefdrukken op gecoat materiaal zoals het materiaal van UPPE is niet eenvoudig; een goede hechting en kleurweergave vergt kennis en ervaring. Vele andere merken bieden zeefdruk print alleen aan op niet gecoate materialen of alleen op de kant van het materiaal dat niet gecoat is. Voor UPPE is een dergelijke print op beide zijde van het gecoate materiaal geen enkel probleem. Juist omdat de print zelf niet erg kostbaar is nadat in de zeef geïnvesteerd is, adviseert men bij UPPE om de wanden dan ook dubbelzijdig te bedrukken, u heeft voor weinig investering dan nadrukkelijk meer exposure.
Zeefdruk print is minder milieu vriendelijk dan de moderne digitale print. Om die reden wordt geïnvesteerd in goede ventilatie in de zeefdruk print ruimtes en zijn er speciale wasstraten aangelegd voor afvoeren van het water na het schoonwassen van de zeef. Bovendien zijn de ruimtes waar zeefdruk print plaatsvindt klimatologisch gestuurd op de juiste luchtvochtigheid om de inkt optimaal te laten drogen alvorens de volgende kleur aan te brengen of alvorens de panelen naar het atelier te brengen voor confectie.

Ook bij zeefdruk print is het uitermate belangrijk is dat het materiaal van UPPE nauwelijks kreukt omdat de zeefdruk print anders snel barsten zal vertonen. Omdat zowel de print inkt als het 600D materiaal van UPPE een op elkaar aansluitende elasticiteit heeft, zal de zeefdruk print lang een kwalitatief duurzame exposure van uw merk of logo realiseren.
UPPE biedt de beste prijs kwaliteitsverhouding als het gaat om een tent met zeefdruk print.

Voor meer informatie over onze UPPE zeefdruk print, neem contact met ons op en bel 0345-568797 of mail uw aanvraag voor een offerte naar info@uppe.nl. Bekijk ook onze mogelijkheden voor de full color print en de eigen PMS.

Uw eigen pms kleur

Laat uw eigen PMS kleur voor uw tenten maken bij UPPE
De Quick Folding Tenten van UPPE staan met name bekend om hun bijzondere kwaliteit 600D polyester en om hun sterke no nonsens frames met mooie dubbele shiny poederlakcoating en uitermate sterke kunststof verbindingsdelen.

Daarnaast is personaliseren key
Omdat bij grotere aantallen veelal gekozen wordt de tenten door middel van zeefdruk prints te personaliseren is het van groot belang om de keuzes hierop aan te passen.

UPPE heeft standaard een tiental meest populaire pms kleuren stof op voorraad liggen voor levering van enkele stuks onbedrukte quick Folding Tenten of voor kleinere zeefdruk opdrachten (denk aan ca 10 tot 25 stuks). De reden dat UPPE ervoor kiest deze standaard kleuren keuze beperkt te houden, is omdat UPPE in een zeer korte tijd uw eigen pms kleur kan maken. UPPE kan dit zowel voor de stof als voor de frames. Ideaal voor uw bedrukte tent of plooitent met logo!

Uw eigen PMS kleur, ook voordelig wanneer u een kleiner aantal tenten wenst.
Al bij vrij kleine aantallen kan UPPE uw tenten leveren in uw eigen pms kleur stof. Wanneer u bijvoorbeeld voor 25 stuks Quick Folding tenten in de maat 3x3m uw eigen pms kleur wenst, dan kunnen wij dat tegen een kleine meerprijs aanbieden, omdat we het ruwe materiaal speciaal voor u in uw eigen pms kleur laten inverven en vervolgens weven. Dit vraagt om een minimum aantal meters en bij 25 stuks 3x3m tenten of parasols zullen wij wat stof overhouden, vandaar de kleine meerprijs. Wanneer u bijvoorbeeld 40 tenten 3x3m wenst met uw eigen pms kleur stof dan zal er geen meerprijs berekend worden. Het enige waarmee u rekening dient te houden wanneer wij voor u uw tenten in uw eigen pms kleur fabriceren is wat extra tijd omdat we eerst een stofstaal ter goedkeuring laten maken, alvorens de gehele stof run in te verven en te verwerken. Dit procedé zal ca 3 weken in beslag nemen. Ook hiermee is UPPE de snelste in Europa. Overigens kunnen in deze 3 extra weken uw frames ook voorzien worden van uw eigen pms kleur.

Bij grotere aantallen kunnen wij zonder meerprijs uw frames in uw eigen pms kleur poederlakken. U moet hierbij denken aan een afname vanaf ca 100 stuks, dit ook afhankelijk van de maat die u kiest.
De frames van UPPE worden standaard geleverd in de kleur wit. In sommige maten heeft UPPE af en toe ook een limited edition geheel zwarte shiny frames.

Wil u meer informatie over de mogelijkheden voor uw eigen pms kleur, neemt u dan gerust contact met ons op op 0345-568797 of mail uw aanvraag voor een offerte naar info@uppe.nl. U kunt bij ons ook terecht voor zeefdruk print en full color print voor uw eigen gepersonaliseerde tent of tent met opdruk.