Reviews

Reviews

5 Jaar geleden twee tenten gekocht, deze zijn nog steeds netjes en werken nog optimaal.

Leon de JongeDairytop

De tent is van uitstekende kwaliteit – correct geprijsd want echt goed. Snel op het beloofde moment geleverd. De communicatie verliep zeer vlot, vriendelijk en hartelijk. Top. Leuk om samen te werken.

Peter Van NulandAl-arm Geel

Top service, snel contact via de mail, heldere communicatie. Vertalen van onze wensen naar het design was snel geregeld en zeer professioneel. Snel geleverd en kwalitatief bijzonder goed voor het budget. Kort samengevat; Top

Huub DelnoijAutotopNL

Als vzw met verschillende tewerkstellingsprojecten bestelden wij al diverse quick folding tenten bij UPPE. De tenten zijn van uitstekende kwaliteit – goed geprijsd én snel geleverd. En de communicatie met UPPE was steeds correct en hartelijk. Aanrader!

Nicole WillemsKlant bij Quick Folding Tent

Nu mijn tweede bestelling gedaan. Super geregeld. Bij de eerste wat hobbels gehad die direct opgepakt en opgelost zijn. Gaf veel vertrouwen. De tweede bestelling zonder enige problemen en super snel geleverd. Top…

Frank wijgmansKlant bij Quick Folding Tent

De tent en de banner zijn prachtig geworden. Nogmaals bedankt groet Marcel van Burk

Marcel van burkHoveniers bedrijf van Burk

Via mijn functie bij Formula Student Team Delft in contact gekomen met QFT en ben erg tevreden met onze samenwerking. De geleverde goederen zijn van de hoogste kwaliteit en de klantvriendelijkheid is echt een standaard waar de rest van Nederland zich aan zou moeten houden

Stijn LinthorstFormula Student Team Delft

Ik heb een bekisting in mijn bus gemaakt zodat die perfect erin past. Dat was even de 1e prioriteit.

De klussen die heb ik staan zijn voornamelijk binnen, maar op korte termijn ga ik hem zeker gebruiken.

Ik heb hem wel een paar keer opgezet om te kijken hoe het werkt. Het werkt fantastisch en alles functioneert naar behoren. Ik ben er ontzettend blij mee!

John Schoots

Wij willen jullie bij deze heel hartelijk bedanken voor de geweldige (hoge kwaliteit) tent die jullie hebben geleverd. De tent voldoet volledig aan de verwachtingen! We zijn er erg blij mee en we zullen hem zaterdag met veel plezier gaan inzetten, tijdens ons eerste evenement.

Alexander MarijnissenPenningmeester - HilverdaFoundation

Daan van Groningen atletiek wil bij deze zijn tevredenheid uitspreken over de Quick Folding tent goede stevige kwaliteit en zeer makkelijk in gebruik een klasse product gaat bij ons toch al meer dan 10 jaar mee.
Wij hebben 3 tenten 3×3 en gebruiken die bij baan en weg wedstrijden deze tenten zijn van 2012 en 2014 dus ze gaan al die jaren mee zonder problemen.
De after sale service is uitstekend in al die jaren wel eens kleine dingetjes gehad als een boutje e.d. maar altijd zonder problemen opgelost.

2023 gebeld voor een probleem aan de blokkering van de uitschuif poot omdat de tent zich ontwikkeld en onze tent al uit het assortiment is geen verwachting. Maar zij zijn toch gaan kijken voor een oplossing en ja niet verwacht toch opgelost.
Wat een goede service
Ook de tassen met wielen zijn wij zeer tevreden over gemakkelijk verplaatsen en beschermd weg zetten als hij niet gebruikt wordt

DaanGroningen atletiek

We hebben bij UPPE een 2-tal mooie beurswanden besteld. De print is erg scherp en de kleuren komen mooi uit. Het opzetten ging erg makkelijk, binnen 15 minuten zaten beide wanden netjes in elkaar. De krukken en tafels zijn van stevige kwaliteit en zitten erg lekker.

Denny GoosensenLead Designer - FlinQ Commerce

De ervaring is voor zover ik heb gehoord erg goed, hij was heel makkelijk op te zetten dus dat is top! Ook het design vinden we heel mooi geworden!

Sanne van der HamReceptioniste - DB WORK

k kan alleen maar positieve feedback geven. Snelle reply’s, duidelijke antwoorden, goede service… Het UPPE Team is goed bezig !

Matthias VanhoutteAfdelingssecretaris - Rode Kruis Hinterland

De tent bevalt goed!

Beau KneppersOnline Marketing - Maats Cycling Culture

De Henri & Herman promotietent is de ideale eyecatcher voor een buiten event waar je altijd een (droge) plek hebt om publiek te ontvangen!
Ook de Henri & Herman Beach vlaggen geleverd door Uppe geeft ons een mooie zichtbaarheid bij onze vestigingen!

Pauline Edens

Wij zijn heel tevreden met de service van uppe.nl. Wij waren wat laat met onze bestelling, maar jullie deden er echt alles aan om de tenten op de juiste bestemming te krijgen. Dikke pluim voor jullie super professioneel team!

LiesbethTransics International BV (ZF group)

Wij zijn erg blij met de Quick Foling Tent.
Deze stevige tent is makkelijk in gebruik en snel op te zetten.
Hiermee hebben we een degelijk promotiemiddel ter beschikking waarmee we een optimale zichtbaarheid genereren.

Hans boerwinkel

Ik ben Ingrid Dekkers en ik ben verantwoordelijk voor de PR van onze mooie stichting dierenambulance Brabant Noord -Oost.
Ik heb de tent nu 2 keer gebruikt de eerste keer was bij een interview voor omroep Walraven en de tweede keer op de jaarmarkt in Mill.
Ik heb beide keren genoten dat we de tent kunnen gebruiken,hij is goed zichtbaar en de mensen kunnen meteen zien waar we vandaan komen en wat we doen.
De tent is lekker ruim en gemakkelijk in opzetten.
Ik wil jullie bedanken voor de tent.

Ingrid DekkersStichting dierenambulance Brabant Noord -Oost

Het Wereld Natuur Fonds is een organisatie om trots op te zijn. En dat willen we ook uitstralen. Mede door het persoonlijke contact en het meedenken van Uppe bij de vragen en eisen die we hadden. Hebben zij ons geholpen om de juiste keuze te maken qua materialen en het ontwerp voor onze stands. En die zien er niet alleen prachtig uit maar zijn ook heel makkelijk op elk event neer te zetten.

Jacqueline KooimanWWF

We zijn super tevreden met het uiteindelijke resultaat. Mooie bedrukking van de tent op qualitatief materiaal.

Greet Clymans-Van CampManager - Levelit

Door google vond ik Uppe, en offerte aangevraagd, binnen no time kreeg ik een super complete offerte waar ik heel enthousiast van werd.
Vervolgens de spullen besteld, waar het contact heel goed en duidelijk verliep. Continu werd ik op de hoogte gesteld van de bestelling.

Toen wij de bestelling ontvangen hadden, was alles precies zoals verwacht en super handig in gebruik.!

Johan HoekstraManager Sales - HOS Oil B.V.

Onze nieuwe tent is perfect voor het festival seizoen dit jaar.
Bedankt UPPE

JohnySales Manager - Johnny's Barbershop

We hebben ze eigenlijk nog maar 1 maal gebruikt maar we zijn wel blij van het resultaat. Commentaren waren lovend.

GlennAllroadmoto

Ik ben tevreden. We hadden wat tijdsdruk.
Tent werd keurig op tijd geleverd net voordat we een beurs hadden.

Kwaliteit van het frame en de tent is prima…..zeer robuust en stevig.
Opzetten is een fluitje van een cent.
De lengte en het gewicht van de tent is de transportzak is te doen voor 1 persoon met 2 man is het beter.
Het geheel past net in mijn stationwagon…..en ik heb geen kleine auto!

Wij gebruiken de tent bij outdoor evenementen bij klanten op locatie.

Erik BaasSales Manager - Manitowoc Cranes

Whaaaaaa, wat zijn ze mooi!!!!!
Nog veel mooier dan op een afbeelding, ben er echt geweldig blij mee 😎
Vandaag ontvangen en vanavond meteen beide opgebouwd en wat foto’s genomen, ik zet ze morgen op facebook en LinkedIn.

Ik ben nu NOG benieuwder naar de strandstoelen 💪💪💪

Rene de regtHangBelly BBQ

Hele goede service en snelle levering. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Jacqueline van roijenKlant bij Quick Folding Tent

Our cooperation with UPPE started many years ago. UPPE never failed to deliver hi quality products, in time, and always accompanied by good service, professional support, and a smile.

Naomi DavidKlant bij Quick Folding Tent

Aantal maanden geleden een Quick Folding Tent gekocht bij UPPE. De levering was enorm snel zodat wij hem nog net oprijd binnen hadden voor ons buiten evenement tijdens corona. De tent is makkelijk neer te zetten en in een mum van tijd ook weer ingepakt. Wij hebben onze tent laten bedrukken, de print is enorm scherp en de kleuren spatten er vanaf. Ik kan Uppe aan iedereen aanbevelen.

DennyEigenaar - Goosensen.com

Onlangs bij Eveline een beurstent gekocht 3 x 6 meter. Bevalt erg goed, prima kwaliteit en prettig geholpen. Een aanrader! 5-sterren zeker waard.

Friso LinnenbankKlant bij Quick Folding Tent