Run2Day kiest wederom voor Quick Folding Tent en UPPE!

 • Run2Day kiest wederom voor Quick Folding Tent en UPPE!

  Run2Day heeft nieuw logo en dus nieuwe Quick Folding Tenten en finishbogen van UPPE!

  Bij het veranderen van logo komen er veel zaken op je af, en dit is bovendien een kostbare aangelegenheid, zo weet Run2Day als geen ander. In de afgelopen maanden werden alle franchise zaken voorzien van nieuwe branding door Haan Reclamewerk uit Stiens. In samenwerking met UPPE hebben zij gewerkt aan het ontwerp van nieuwe Quick Folding Tenten met een full color opdruk waarop het nieuwe logo goed zichtbaar is, evenals nieuwe finishbogen van 6×4,5 mtr. Opvallende en kwalitatief hoogwaardige event merchandise die weer jaren mee kan.

  Run2Day als hardloopspeciaal keten kiest voor duurzame kwaliteit.

  Juist de duurzame kwaliteit was voor Run2Day en Haan Reclamewerk de reden om wederom voor UPPE te kiezen, de bestaande relatie gaf ook geen reden om hiervan af te stappen, immers is de service en flexibele samenwerking er een die garant staat voor het beste resultaat. Ook Haan Reclamewerk uit Stiens waardeerde de pro actieve werkwijze van UPPE en het snel schakelen met het aanleveren van de juiste templates voor de opmaak van het artwork van beide opjecten. Daar de finishboog nog al eens van afmeting veranderde was het snel reageren met adequate service in templates, de service die men zocht. Resultaat mag er dan ook zijn en zo beschikt Run2Day weer over mooie promotionele items.

  UPPE finishbogen met twee blower tubes i.v.m. veiligheid op events!

  UPPE levert de finishbogen al geruime tijd met twee blower tubes (aan iedere kant één) zodat deze op events gewaarborgd zijn dat ze niet kunnen inzakken. Men is in de gelegenheid twee blowers aan te sluiten en op moment dat één het begeeft, schakelt men direct de tweede in. Voor veel wedstrijdorganisatoren zijn deze inflatables een nachtmerrie, wie herinnert zich niet de Tour de France met plotseling inzakkende bogen! Dit hebben we bij UPPE uitgesloten door alle inflateables af te leveren met een tweede blower tube! Kwaliteit en veiligheid boven alles, ook een belangrijke factor waarom Run2Day voor UPPE kiest als leverancier.

  Run2Day finishboog Run2Day Tent - Quick Folding Tent Run2Day Tent en finishboog

  Mooi nieuw Run2Day logo op UPPE Quick Folding Tenten en finishbogen

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent

ACTIE- Opblaasbare Beurs stand

actieperiode van 19 juni 2019 t/m 19 juli 2019

BEKIJK DEZE ACTIE