• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Wereld primeur, UPPE Recycle Tent!

 • Wereld primeur, UPPE Recycle Tent!

  De nieuwe norm,  de UPPE recycle tent!

  Ultimate Promotion Partners heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het creëren van een duurzaam weefsel voor haar Quick Folding Tenten. Na een uitgebreide testperiode kunnen we vanaf 1 februari 2020 met trots de UPPE Recycle Tent aan u presenteren! De eerste klanten, zoals o.a. als Greenpeace Belgium en de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk, hoefden niet lang na te denken toen wij hen de mogelijkheid van een recycle tent voorlegden. Duurzaamheid is momenteel een zeer belangrijk aandachtspunt, niet alleen bij gemeentes en overheidsinstellingen maar voor iedereen die begaan is met het milieu.

  De recycle stof van UPPE is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. We verwerken weefsel en leveren het met dezelfde eigenschappen als het 600D elite polyester waar we al ruim 25 jaar mee werken. Dat wil zeggen het is full color te bedrukken, het is waterdicht en ook de daken van dit materiaal leveren wij met gesealde naden. Ook voorzien wij alle daken en wanden van dit recycle materiaal van de hoogste EU norm brandvertragende (B1 DIN 4102) en schimmelwerende coating. De recycle tent oogt iets stugger en het materiaal zal iets meer kreuken, echter bij zon of tijdens gebruik zal dit zich herstellen en heeft uw Quick Folding Recycle Tent de uitstraling zoals u van al onze Quick Folding Tenten gewend bent.

  Het innovatieve proces om van petflessen naar garen te komen en vervolgens tot een weefsel geschikt voor Quick Folding Tenten, vereist grote precisie. Het is dan ook geen toeval dat we dit garen laten produceren bij fabrieken die soortgelijk garen produceren voor grote merken zoals bijv. adidas, die kleding en schoenen produceert met een duurzaam garen. Dit soort merken stellen hoge eisen aan het garen geschikt voor hun gebruik en dat zijn uiteraard andere eisen dan UPPE aan het garen stelt voor haar weefsel. Kortom, het is een complex proces om aan alle eisen te voldoen, maar dat is zonder meer gelukt.

  De eerste serie recycle tenten zijn al geproduceerd en wij verwachten dat er nog heel veel zullen volgen! de UPPE recycle tent is dé promotietent van dit moment als duurzaam ondernemen in uw DNA zit!

  Recycle Tent  Recycle tent  Greenpeace Recycle Tent  Recycle tent

  UPPE Recycle Tent, 100% garen van petflessen!

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent