• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Plexiglas schermen, voor de veiligheid tussen u en uw klant

 • Plexiglas schermen, voor de veiligheid tussen u en uw klant

  De regelgeving rondom de 1.5 meter samenleving vraagt om drastische maatregelen in het midden- en kleinbedrijf waar tot voor kort de afstand tussen u en uw klant geen issue was. Dat is nu anders en er worden aanpassingen gevraagd die de kans op eventuele besmettingen zo veel mogelijk beperken. Een van die voorzieningen zijn plexiglas-schermen.

  De plexiglas schermen van UPPE zijn er in verschillende soorten en mate.  Plexiglas schermen om op te hangen aan uw systeemplafond, bijvoorbeeld. Deze kunt u via een metalen kabeltje aan uw systeem plafond bevestigen en een open ruimte aan de onderkant creëren voor het doorgeven van bijv. de rekeningen, geld of pinapparaat.  De stand alone plexiglas-schermen staan zelfstandig op uw balie en leveren we standaard in 50x75cm en 100x75cm afmeting. Ook deze hebben in het midden een uitsparing om toch onderling dingen met elkaar te kunnen uitwisselen.

     

  Dit plexiglas product is eenvoudig te reinigen en wordt geleverd in een beschermfolie. Nadat u uw plexiglas scheidingspaneel heeft opgehangen of neergezet kunt u de folie verwijderen waardoor een kristal heldere afscheiding tussen u en uw klant is gecreëerd. Hiermee voldoet u aan de regelgeving van onze overheid en het RIVM.

  Wenst u grotere schermen dan is dat uiteraard ook mogelijk. UPPE levert ook grotere schermen voor toepassingen zoals bijvoorbeeld een scheidingswand tussen tafels, of tussen apparatuur in sportclub maar ook om een scheiding aan te brengen tussen wachtende rijen bij kassa’s of wellicht straks op luchthavens etc. Deze schermen kunnen geleverd worden in plexiglas met een aluminium frame eromheen, dit frame kan worden gespoten in uw gewenste huisstijlkleur (meerprijs) en kan gemaakt worden in de door u gewenste afmeting.

  Laat u door ons graag adviseren welke oplossing voor u het beste is. Welke wanden eindeloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat uw klanten optimaal beschermd zijn en uw bedrijf voldoet aan de regelgeving waar we ons momenteel aan dienen te committeren. En producten waar u ook in de toekomst nog iets aan heeft.

   

  Verschillende grote plexiglas-schermen of licht doorlatende schermen van andere materialen.

  Bel voor meer informatie naar 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl onze adviseurs helpen u graag verder. Ook kunt u meer lezen op onze pagina over horecavoorzieningen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u snel verder!

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent