• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Opblaasbare EHBO Tent

 • Opblaasbare EHBO Tent

  De groeiende populariteit van de opblaasbare tent.

  De UPPE Aero Tent wint bij veel events rap aan populariteit. De groeiende populariteit heeft een reden!  Deze handige opblaasbare tent heeft een opvallende vorm en kan van diverse opties voorzien worden.  Met toepassing van luifels en verbindingstunnels kunt u zelfs een groot overdekt en aaneengesloten “tentendorp” creëren.

  De UPPE Aero Tent is perfect als opblaasbare EHBO tent.

  De UPPE Aero Tenten zijn “airtight”. Dat wil zeggen; opblazen en afkoppelen en vervolgens blijven deze tenten minimaal drie weken op spanning. Een overdruk ventiel laat eventuele overdruk ontsnappen. Dus geen constante blowers die hinderlijk staan te brommen op de achtergrond. De gemiddelde opblaastijd van een Aero Tent frame is 5-10 minuten, afhankelijk van het formaat. Deze opblaasbare tenten zijn bij voorkeur uitermate geschikt als EHBO tent. Vanwege de grote ruimte binnen in de tent en bij grotere modellen door de hoge opening. Ambulances kunnen daardoor zo nodig naar binnen rijden voor optimale privacy.

  UPPE heeft de opblaasbare EHBO tent in diverse afmetingen.

  UPPE levert deze opblaasbare EHBO tent in diverse standaard maten; 3x3m, 4x4m, 5x5m en 6x6m. Op aanvraag zijn ook modellen van 7x7m en 8x8m leverbaar. De UPPE opblaasbare tent is leverbaar in twee standaard designs, een PMS 116 met cyaan en een RAL 1016 met Star of Life personalisatie.  Als hoofdleverancier van het Nederlandse Rode Kruis leveren wij ook een Rode Kruis versie.

  Opblaasbare First Aid Tent Opblaasbare Rode Kruis tent Opblaasbare EHBO Tent

  Drie opblaasbare EHBO tent modellen, Star of Life, Rode Kruis en standaard EHBO post. 

  Het frame heeft vier poten. Opblazen gaat zeer eenvoudig.  Zowel met gratis meegeleverde handpomp als met een elektrische pomp (meerprijs) blaast u de luchtkamers binnen een aantal minuten op. Door de tent in het midden iets te ondersteunen “staat” het frame snel en kunt u de zijwanden, eventuele luifels en LED verlichting plaatsen. Als laatste plaatst u de gewichtszakken (gevuld met water) rond de poten en langs de zijwanden. Uw opblaasbare EHBO tent is nu klaar voor gebruik.

  De UPPE opblaasbare EHBO tent komt in een degelijk transporttas op wielen waarin u nagenoeg alles kunt opbergen. Dus nooit meer gezoek naar losse onderdelen. Het frame is aan de onderzijde voorzien van tarpaulin (PVC) slijtvlakken, om te voorkomen dat deze bij verschuiven snel lek raken. De binnen luchtkamers zijn eenvoudig te wisselen, zodat u bij schade of bij een lekkage vlot kunt plakken of vervangen.

  Kies voor een gepersonaliseerde opblaasbare EHBO tent van UPPE.

  U heeft bij deze opblaasbare EHBO tent van UPPE veel keuzes en opties, zowel in samenstelling als ook in personalisatie. U kunt zelfs de naaddekking van de blinde ritsen bestellen in contrasterende kleur. Ook kunt u de luifel voorzien van een mooie contrasterende bies. Zo ontstaat er een opvallend design.

  Levertijd is gemiddeld 15-20 werkdagen na akkoord op artwork en ontvangst van uw betaling. De opblaasbare EHBO tent leveren wij kosteloos af op één adres in de Benelux. Indien er een informatieavond noodzakelijk is om uw vrijwilligers goed te informeren over het gebruik van deze opblaasbare tent dan is dat ook een service die UPPE kan bieden (kleine meerprijs). Heeft u belangstelling voor onze opblaasbare EHBO tenten,  neemt u dan graag contact op met ons, bel 31 (0) 345-568797 of mail naar info@uppe.nl. Wij adviseren graag welke opblaasbare EHBO tent het beste bij uw activiteiten past.

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent