• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

De restauranttent geeft uw gasten meer privacy en comfort in uw buitenrestaurant.

 • De restauranttent geeft uw gasten meer privacy en comfort in uw buitenrestaurant.

  De restauranttent of terrastent biedt u de mogelijkheid om meer service en comfort te bieden voor uw klanten nu u het terras weer kunt/mag gebruiken na de lock-down van de afgelopen weken. Onderzoek heeft uitgewezen dat het risico op het overdragen van virussen in de buitenlucht minder hoog is, dus is een goede outdoor voorziening voor uw klanten van toegevoegde waarde.

  Mits uw de ruimte heeft op uw terras is het plaatsen van een aantal van deze restauranttenten een oplossing om enerzijds de 1,5 meter afstand te realiseren en een nieuwe sfeer op uw terras te verkrijgen en anderzijds om meer rendement te halen uit het openen van uw gelegenheid. De restauranttent is leverbaar in verschillende maten. Ze zijn volledige te personaliseren en hebben tal van accessoires om uw restauranttent zo te maken dat deze aansluit bij uw huisstijl of bij het thema van uw restaurant. Zo kunt u het metalen stangensysteem wegwerken achter een plafond wat full color te bedrukken is, zodat het gevoel dat men in een “partytent” zit volledig kan worden weggenomen en de sfeer direct een stuk intiemer wordt. Ook zijn dak en wanden te voorzien van een full color print. De wanden zijn te verkrijgen met venster of zelfs met huislijke romantische voile lounge gordijnen. Zo kunt u een volledig eigen stijl geven aan uw eigen outdoor restaurant tent, die na deze periode ook te gebruiken is op evenementen zoals bijv. een proeverij of ander event.

  De restauranttent laat zich in enkele seconden opbouwen en afbreken. Het blijft als een geheel, dus u hoeft het dak niet telkens van het frame te monteren. Deze blijkt op het frame bevestigd, ook bij invouwen. Omdat het geen permanente overkapping betreft, is het vaak niet nodig een vergunning aan te vragen, omdat het ook snel te verwijderen is in geval van een calamiteit. Alle stofdelen zijn voorzien van de hoogste EU norm op een brandvertragende coating, dus ook de brandweer of gemeente zal u hierover niet kunnen aanspreken. Bij het koppelen van meerderen tenten zijn regengoten beschikbaar zodat uw gasten te allen tijde droog kunnen genieten van hun ontbijt, lunch diner of gezellig bittergarnituur.

  Wilt u meer informatie over de restaurant- of terrastent of andere UPPE horeca voorzieningen, neemt u dan contact op met onze experts, zij staan u graag  te woord en adviseren u met gedegen productkennis welke afmeting of samenstelling het beste bij uw toepassing of budget past.  Bellen kunt u tijdens kantooruren naar 0345-568797 of mailen naar info@uppe.nl

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent