• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

De beste bedrukte promotietenten voor bijzonder mooie prijzen

 • De beste bedrukte promotietenten voor bijzonder mooie prijzen

  De Quick Folding Tent – Onze bestseller promotietent voor een zeer betaalbare prijs!
  2020 is voor ons allemaal een bijzonder jaar en dit bijzondere jaar willen wij bij UPPE afsluiten met bijzondere mooie deals. Tot het einde van 2020 zullen wij u bijzondere kortingen blijven bieden en wij bezorgen bovendien uw bestelling GRATIS door heel de Benelux. Nog niet eerder ware onze prijzen zo scherp als dit jaar, voor al onze plooitenten. Prijzen al vanaf € 375,-/st (excl. btw)

  Het gebruik van onze reclametenten heeft de goedkeuring van de brandweer en overheid in geheel Europa om zowel outdoor als indoor probleemloos te worden gebruikt. Staat u voornamelijk buiten met deze reclametent dan adviseren wij altijd een wind-cap. Dit is geen marketingtool zoals anderen wellicht stellen, maar dit is een uitermate zinvolle optie die de levensduur van uw tent vergroot doordat bij winderige situatie de luchtstroom onder het dak weg kan en de wind uw reclametent minder “lift” geeft.

  Zoals eerder gezegd zijn onze promotietenten bij uitstek geschikt voor bedrukking, dit kan een eenvoudig ontwerp zijn of een pakkend full color ontwerp zodat uw promotietent een echte eyecatcher is. Vaak is een eenvoudige opdruk voor een doorwerktent of plooitent voldoende. Wilt u echt dat uw wachttent een opvallende verschijning is in het straatbeeld, dan zijn zowel het volledige dak als de wanden te voorzien van een full color opdruk, tot aan mega scherpe fotokwaliteit! Hieronder een paar voorbeelden van de print kwaliteit die we kunnen realiseren op uw promotietent.

  Dit is de tijd om uw droomtent samen te stellen binnen een heel net budget. Heeft u al een tent van ons of andere producten, en zoekt u uitbreiding, neemt u dan vooral contact met ons op voor een bijzondere en speciale aanbieding voor u als trouwe klant van uppe. Wij maken uiteraard altijd vrijblijvend een offerte op maat, waarin al uw wensen zijn opgenomen.

  Heeft u belangstelling in een quick folding tent, een opblaasbare tent (Aerotent) of Ster tent, of uitbreiding van wat u al heeft, wacht dan niet langer en pak de telefoon en bel 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

  Voorbeelden van full color bedrukte promotietent, onze kwaliteit van printen

  Voorbeelden van bedrukte Aero Tenten (opblaasbare tenten)

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent