• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

UPPE stands – EASY – PROFESSIONAL – VALUE –

 • UPPE stands – EASY – PROFESSIONAL – VALUE –

  UPPE Pre-configurated stands

  Deelnemen aan beurzen is voor veel bedrijven vaak een hoop rompslomp en georganiseer, wat een niet geringe belasting op de organisatie legt.  Het ontwerpen van een stand, wat gaan we laten zien, welke communicatie kiezen we, hoe groot moet de stand zijn / worden?  Het zijn tal van keuzes die we graag uit uw handen nemen en waarvoor we pasklare oplossingen hebben liggen waaruit u kunt kiezen. UPPE stands zijn speciaal voor u ontworpen zodat u in één oogopslag kunt zien wat het beste bij u past, in vormgeving, in budget of in het creëren van uw eigen stand qua inspiratie.

  UPPE stands zijn momenteel vormgegeven in 3×3 en 3×6 configuraties omdat men vaak op beurzen in drie of vier meter brede gangen werkt. Zo heeft u nog een beperkte ruimte over om achter uw stand dingen op te bergen of een paskamer of “keukentje” te plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen standruimte met deze flexibele modules in te richten en “bouwt” u in no-time een fraaie beursstand.

  De Basis – UPPE Zipperwall systeem

  De basis van een UPPE stands is het bekende UPPE zipperwall systeem; een buizenframe wat eenvoudig (zonder gereedschap) in elkaar te schuiven is (met borg nokken voor fixatie) en u kunt de full color geprinte lycra stof eenvoudig over het frame schuiven. Vervolgens sluit u de ritssluiting aan de onderzijde (dus uit zicht) en u bent klaar. Het opbouwen van een UPPE stand is werkelijk kinderspel en bent u verlost van lange opbouwtijden. Gemiddeld bent u binnen dertig minuten klaar met een 3×3 UPPE stand, zelfs wanneer u die alleen moet opbouwen.

  UPP stands UPPE stands UPPE stands

  UPPE stands 3×3 voorbeeld 

  De Vloer, Cubes 1-2-3, de meest professionele oplossing!

  Voor een optimale beursvloer biedt UPPE ook tal van mogelijkheden. Ons UPPE Cubes 1-2-3 systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk. U legt in no time een mooie witte of zwarte glanzende vloer, welke overigens tegen meerprijs ook te personaliseren is. Een  stand van UPPE is een dynamische, professionele en betaalbare oplossing van al uw beursactiviteiten. Wilt u vrijblijvend een advies dan kunt u het beste contact met ons opnemen (tel. 0345-568797), onze adviseurs staan u graag te woord om de maximale exposure uit uw UPPE stand te halen.

    Cube System

  UPPE Cubes 1-2-3 systeem

  UPPE stand, deelnemen aan een beurs was nog nooit zo leuk!

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent