• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Triage test tent (COVID-19 tent)

 • Triage test tent (COVID-19 tent)

  Als hoofdleverancier van het Nederlandse Rode Kruis heeft UPPE uiteraard een brede range van triage test tent oplossingen beschikbaar voor het optimaal testen van mogelijk geïnfecteerde personen. Juist nu het testen van personen steeds belangrijker zal worden geven deze mobiele test tenten de mogelijkheid snel en efficiënt met volledige privacy een test locatie te plaatsen op iedere gewenste plek. Of het nu om een snel vouwbaar Quick Folding Tent systeem gaat of een opblaasbare unit, UPPE beschikt over de meest uitgebreide range van triage tent oplossingen die ook nog eens volledig naar wens zijn te personaliseren.

  UPPE Quick Folding Tent oplossingen zijn leverbaar in de maten 3×3, 3×4,5, 3×6, 4×4, 4×6 tot 4×8 meter, en hebben stofdelen gemaakt van 600D elite polyester voorzien van de hoogste EU norm op brandvertraging, waterafstotende en schimmelwerende coating. Tevens zijn de naden in het dak voorzien van een seal, dus staat uw kostbare test apparatuur gegarandeerd droog en goed beschermd.

  Corona Test Tent

  Verschillende EHBO instanties waarvoor we Triage Test Tenten produceren.

  UPPE opblaasbare triage tent oplossingen zijn uiteraard ook beschikbaar in verschillende modellen. Van een overkapping, tot een bolvormige Aero Tent, Drive Thru N-tent modellen die ook te schakelen zijn in lengte als breedte tot volledige medische opblaasbare PVC noodziekenhuizen. Deze opblaasbare triage tent oplossingen zijn airtight, dus opblazen en afkoppelen. Dat wil zeggen u heeft geen constante blower nodig om deze Corona Test Tenten op druk te houden, deze airtight systemen blijven tot drie weken op druk zonder lucht toe te voegen.

  De opblaasbare triage tenten (Model Aero tent) zijn leverbaar in de volgende maten, 3×3 meter, 4×4 meter, 5×5 meter, 6×6 meter, 7×7 meter tot 8×8 meter, en onderling met elkaar te verbinden,  ideaal voor het snel creëren van een noodhospitaal. De N-Tent oplossingen zijn leverbaar in 3×3, 4×4 en 5×5 meter. Ook deze zijn te koppelen zodat een lange drive thru oplossing kan worden gecreëerd. De V-tent is een type overkapping waar mensen snel gecontroleerd kunnen worden op drukke locaties, (middels temperatuur) denk hierbij op vliegvelden of stations. Leverbaar in 4×4, 5×5 en 6×6 meter.

  Corona Test Tent  Corona Test tent Corona Test tentCorona Test tent

  Opblaasbare triage tent oplossing                                         

  Al deze triage test tenten zijn leverbaar op korte termijn, voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten op info@uppe.nl of via +31 (0) 345-568 797. Ook kunt u terecht bij UPPBV.

   

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent