• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Tentverlichting – helder licht in donkere dagen

 • Tentverlichting – helder licht in donkere dagen

  Tentverlichting (montage aan frame danwel tentmast)

  UPPE heeft voor iedere Quick Folding Tent, Ster tent of Aero tent verlichting beschikbaar die op het frame te bevestigen is of die stand alone op statief geplaatst kan worden en op iedere gewenste locatie neergezet kan worden. Het mooie van de UPPE tentverlichting is dat deze dezelfde armatuur heeft als de UPPE tentverwarming, door simpel de R7 lampen te vervangen maakt u van dit armatuur een verwarming- of verlichtingsunit. Simpeler kunnen we het niet maken, wel makkelijker!

  Als verlichting heeft u de beschikking over 3x120Watt halogeen lampen, warm white 2200lm, wat u voorziet van een aanzienlijke verlichting in uw Quick Folding of Ster tent. Afhankelijk van de afmeting van uw tent kunt u meerdere armaturen plaatsen aan de mast stangen van uw tent. (zie foto) De lampen kunnen gesteld worden middels eenvoudige draaiknoppen zodat het rendement optimaal is.  Uw producten worden goed uitgelicht en uw gasten worden niet hinderlijk verblind door uw verlichting.

  tentverlichting   tentverlichting  tentverlichting

  UPPE tentverlichting toegepast in een Quick Folding Tent

  Tentverlichting (Mobiel middels statief)

  Voor de UPPE Aero Tent bieden wij u een halogeen spot aan van 500Watt op een stalen statief met kunststof mantel. Dankzij de stabiele driepoot staat deze lamp stevig en is ook deze lamp te kantelen in 120 graden zodat hij niet een verblindend effect heeft. Het statief is traploos in te stellen in hoogtes van 70cm tot 200cm. Uiteraard kunt u ook deze mobiele verlichting toepassen in uw Quick Folding Tent of Ster tent, die keuze is aan u.

  Tentverlichting mobiel

  UPPE tentverlichting op statief

  Wilt u meer informatie over onze verlichting neemt u dan gerust contact met ons op via 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl, onze adviseurs staan u graag te woord welke verlichting het beste bij uw tentkeuze past zodat u optimaal rendement heeft van uw investering. Levertijd van deze verlichting is 3-5 dagen.

   

   

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent