Tacx kiest voor UPPE Pop UP wall

 • Tacx kiest voor UPPE Pop UP wall

  UPPE klant Tacx kiest voor Pop Up Wall!

  Tacx is al jaren een zeer gewaardeerde klant van UPPE, en koos onlangs voor de UPPE Pop UP wall als presentatiewand voor het Tinkoff wielerteam als voor promotie doeleinden voor en bij hun Europese dealers. De keuze voor de UPPE Pop Up wall was eenvoudig, hij is licht in gewicht (dus lage transport kosten) compact (dus gemakkelijk mee te nemen) en zeer professioneel in uitstraling (dus goede brand exposure).

  Het duurzame aluminium vouwsysteem is een bekende voor Tacx, immers maken ze al jaren gebruik van de UPPE Quick Folding Tent en dus bekend met het innovatieve schaarsysteem, want het frame van drie meter breed en twee meter zesentwintig hoog in no time een klein handzaam pakket maakt. Met een gewicht van 11.5 kg (inclusief geprint doek) is deze Pop Up Wall dus ook erg praktisch in gebruik en transport.

  Het decodoek van de wand printen we full color op onze innovatieve print machines en kunt u het doek zeer gemakkelijk op het frame plaatsen middels een velcro verbinding op boven en onderzijde, als de achterzijde om het doek rondom strak te spannen. Het frame van deze wand brengt u op spanning met zeer eenvoudige klik spanners die voor het ontgrendelen enkel hoeft te worden ingedrukt. Niets geen moeilijk gereedschap of lastige opbouw manuals!

  Dankzij een speciale techniek printen we de content in een satijnzachte uitstraling, dus goed leesbaar onder kunstlicht of middels de spots (150Watt halogeen) die we bij deze Pop Up Wall kunnen leveren als extra. Hiermee kunt u uw Pop Up Wall goed uitlichten zodat u 24/7 duidelijk zichtbaar bent voor uw consument.

  Uiteraard leveren we deze Pop Up Wall in een canvas draagtas met skateboard wielen, zodat u deze ook gemakkelijk zonder weerstand achter u aan kunt trekken, en leveren we binnen 8-10 werkdagen uw bestelling aan huis/kantoor.

  De dealers van Tacx zullen met plezier deze Pop UP wall gebruiken bij hun promotie en past dit perfect bij de uitstraling van dit high-end merk. We zijn dan ook blij dat we Tacx wederom een mooi UPPE product hebben kunnen bieden.

  Wilt u meer informatie over de UPPE Pop Up Wall, neemt u dan gerust contact met ons op via 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl.

  Pop Up Wall Pop Up Wall

  De Pop Up Walls voor UPPE klant Tacx.

  Comments are closed.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent