• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Zijwanden met raam

zw met raam

Zijwanden met raam venster

Andere optie die wij aanbieden in de keuze van uw zijwanden is de zijwand met groot venster gemaakt van een doorkijk / panorama stof. Deze stof is speciaal ontwikkelt voor tenten om een doorkijk te genereren of meer licht in de tent te verkrijgen in een gesloten opstelling.

Het voordeel van een zijwand met venster is dat deze duidelijk meer licht en minder invloed van wind in de tent geeft. Nadeel is dat indien er meer kanten gesloten worden het ook snel warm in de
UPPE Ster Tent kan worden. Deze panorama stof zal wel meer krakelen (kreukels) als de gewone 600D Polyester stof, zonlicht en warmte zal deze overigens snel doen verminderen, glaszuiver zal het echter nooit worden het blijft immers een kunststof materiaal.

Panorama stof laat zich (gezien de stugheid) wat lastiger vouwen, en zal zeker indien u deze gebruikt bij extreem koud weer kunnen scheuren, ga hier dus zorgvuldig mee om. Zo zal deze stof ook meer warmt opnemen en kan dus bij zonnig weer ook erg warm aanvoelen, ook hier dient u op te laten bij invouwen, omdat deze bij extreme warmte aan elkaar kan gaan plakken bij het invouwen. Laat deze even afkoelen in bijvoorbeeld de schaduw van de tent alvorens deze in te vouwen.

De randen van de Panorama wand maken wij uiteraard in de kleur van de stof van de full color tent zodat deze mooi matched en één geheel vormt.

Omdat wij enkel full color Ster Tenten aanbieden leveren wij in principe geen standaard wanden in een basis kleur, omdat deze niet matchen met de Ster tent kleur, wel kunnen wij neutrale witte of zwarte wanden leveren indien u deze wenst om de Ster tent te kunnen sluiten op meerdaagse events en u uw producten wilt beschermen. (Deze leveren we echter dan alleen in aantal van zes wanden)

Met deze opties kunt u de UPPE Ster Tent dus invullen zo u zelf wenst, geheel naar uw eigen huisstijl opmaken en leveren we deze na uw akkoord op het artwork (indien wij dit opmaken) en de ontvangst van uw betaling binnen 15 werkdagen gratis aan op één adres in de Benelux. Daarbuiten tegen kostprijs van het transport over heel de wereld.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent