• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Zijwanden bedrukt

Zijwanden bedrukt met een full color print

De UPPE Ster Tent kunt u ook voorzien van verschillende type zijwanden, wij leveren o.a. gesloten zijwanden met een full color print die eenvoudig zijn in te ritsen in de tent mits deze daarvoor is uitgerust.

Bij aankoop dient u namelijk aan te geven of u direct zijwanden wenst te bestellen, of welicht latr wenst bij te bestellen, dan plaatsen we deze zwarte kwaliteit ritssluitingen in de tent. Geeftu dit bij uw bestelling niet aan, dan leveren wij de UPPE Ster Tent zonder ritsen.

De full color bedrukte zijwanden bedrukken wij volgens de laatste technologische innovaties op print gebied. Onze print afdeling is voorzien van de beste machines en inkt soorten die vandaag de dag beschikbaar zijn. Wij blijven deze ontwikkelingen op de voet volgen teneinde u de beste prints te kunnen bieden voor uw branding van uw UPPE Ster Tent.

Wij geven om uw merk alsof het ons eigen logo betreft, alleen het beste is goed genoeg en streven wij altijd naar de meest perfecte uitstraling, ook voor u. Onze prints worden IN de stof geprint en zal de stof de waterafstotende en brandvertragende coating behouden. Daarnaast zijn onze prints voorzin van een UV protectie, zodat uw print ook lang zijn kleur zal behouden. (let op! – Alle tenten van UPPE zijn niet bedoeld als permanente overkapping, indien deze 24/7 buiten staan zal ook de print uiteindelijk verkleuren, echter is de tent daarvoor niet gemaakt.)

Juist voor eenmalige bestellingen gebruiken wij deze full color techniek omdat dit de beste en goedkoopste manier is van printen. Bij aantallen boven de zes stuks is een zeefdruk te overwegen (afhankelijk van aantal kleuren artwork) echter zal de inkt dan OP de stof worden aangebracht en is dus minder duurzaam dan een full color print. Daarom adviseren wij altijd een full color print.

Ander voordeel van full color prints is at wij iedere PMS kleur kunnen printen, wel kunnen er kleine verschillen ontstaan, dit is omdat de CMYK een gemixte samenstelling is en PMS de exacte kleurwaarde is. Afhankelijk van het materiaal wat wordt gebruikt kan er dus een zeer beperkt verschil optreden. Onze ervaren printers kunnen deze verschillen zo veel mogelijk beperken om de PMS zo goed mogelijk te benaderen, dat blijft vakwerk. Daarom leveren wij ook graag uw gehele assortiment zodat we de verschillende materialen van bijvoorbeeld vlaggen en tenten op elkaar kunnen afstemmen.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent