Sale by Quick Folding Tent

 • Sale by Quick Folding Tent

  Summer Sale bij Quick Folding Tent!

  De langste dag ligt achter ons en dus is het tijd voor iets speciaals bij Quick Folding Tent, Summer Sale!

  Speciaal voor de zomer maanden wanneer onze klanten op veel events zichzelf goed en opvallen willen presenteren hebben wij een mooie Summer Sale aanbieding, op ons meest verkochte model, de Quick Folding Tent 3×3 met een volant (dakrand) opdruk! Wat houdt deze Summer Sale dan in zult u denken, nou dat leggen we graag aan u uit. Indien u tijdens deze actie periode (tot 1 augustus) een Quick Folding Tent 3×3 met een full color dakrand opdruk besteld dan ontvangt u een full color geprinte achterwand (enkelzijdig) OF een beach vlag met parasol voet geheel GRATIS!

  Uiteraard leveren we tijdens deze Summer Sale binnen 8-10 werkdagen uw bestelling bij u af op één adres in de Benelux, ook GRATIS! Het is immers niet voor niets Summer Sale bij UPPE. Deze sale is van kracht zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij en bestel vandaag nog!

  Een full color dakrand opdruk is de meest visueel zichtbare locatie op een Quick Folding Tent en dus altijd direct zichtbaar voor uw consument. De beach vlag kunt u naast de tent of elders op een opvallende plek plaatsen. Mocht u meer belang hebben bij een full color presentatie op een achterwand van uw Quick Folding Tent dan kunt u ook kiezen voor een 3 meter wand met een enkelzijdige opdruk. Full color wil zeggen dat u geheel vrij bent in de opmaak van uw uitingen, van logo, tekst of foto presentatie, het is allemaal mogelijk.

  De Beach vlag printen we Retro Verso full color, dat wil zeggen volledig digitaal maar doorschijnend, dus hou hier rekening mee met de opmaak van uw artwork. Overigens leveren we de parasol voet met een metalen stift zodat uw vlag eenvoudig draait op de wind, optimaal visuele presentatie dus, en snel te plaatsen. U kunt deze parasol voet vullen met water of fijn zand!

  Heeft u vragen over deze Summer Sale, neemt u dan contact met ons op via telefoon op 0345-568797 of via info@uppe.nl. Op onze website is ook een chat optie beschikbaar dus kunt u ook direct uw vragen aan ons kwijt. Mochten we niet aanwezig zijn dan kunt u daar ook uw vraag achterlaten en nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.

  Hieronder ziet u een aantal voorbeelden hoe een dergelijk Quick Folding tent uit deze Summer Sale eruit kan zien!

  Summer Sale 2016 Summer Sale  Summer Sale 2016

  Summer Sale bij UPPE Quick Folding Tent!

  Comments are closed.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent