• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Quick Folding Tent – Nieuwe bedrukte tent, tegen de scherpste prijs in de Benelux!

 • Quick Folding Tent – Nieuwe bedrukte tent, tegen de scherpste prijs in de Benelux!

  De bedrukte tent van Quick Folding Tent

  Zoals u weet leveren wij al meer dan 25 jaar onze First Class Pro Version Quick Folding Tent. Een bedrukte tent van kwaliteit, met 600D elitair weefsel en matte uitstraling zodat uw logo goed tot zijn recht komt. Bovendien is deze bedrukte tent kreukvrij, heeft een goede stretch, maximaal mogelijke kleurechtheid met minimale  fading en is geheel voorzien van de hoogste norm B1 DIN 4102 certificering en de hoogste print kwaliteit.

  Ondanks onze zeer scherpe marges heeft  deze ultieme kwaliteit zijn prijs. En men wil nogal eens onze kwaliteit vergelijken met die van de vele andere merken, die minder in kwaliteit zijn. Wij stunten nooit met prijzen, dus wij hebben besloten u in dat geval een andere bedrukte tent als alternatief te bieden.

  Bent u nou op zoek naar een Quick Folding Tent met nét iets minder hoge normeisen en een lagere prijsstelling? Is een “gewone” kwaliteit -zoals u veelal om u heen aantreft- voor uw gebruik toereikend?

  In dat geval hebben wij voor u een alternatief, de UPPE Base Class Pro Version. Het frame van deze bedrukte tent is hetzelfde, omdat we daar niet op in willen leveren. Dat is de stevige basis die wij u altijd en zonder uitzondering aanbieden. Het dak en de wanden zijn in deze Base Class Pro Version nog steeds van een  professionele kwaliteit, namelijk van een 300D polyester versie met PA coating. Ook deze heeft de van ons bekende matte uitstraling; kreukvrij en minimale kleur fading.  Op dit materiaal werken wij met een voordeliger printprocedé, omdat we hier niet met de hoog gekwalificeerde Italiaanse inkt werken, maar met een UPPE huismerk inkt. Uiteraard zijn ook bij de Base Class de naden geseald en versterkt. De standaard stof kleurkeuze is gelimiteerd, deze kwaliteit is met name bedoeld om u te voorzien van een bedrukte tent en bedrukte wanden of witte wanden.

  Met name voor Quick Folding Tent maten als 3x3m of 3×4,5m is deze versie prima geschikt als er geen certificering vereist is etc. Voor zeer intensief gebruik en voor de grotere en zwaardere bedrukte tenten blijven wij enkel onze First Class adviseren.

  Een 3x3m Quick Folding Tent met geheel digitaal bedrukt dak in de Base Class is al verkrijgbaar vanaf  €495,-/st ex btw, bij u bezorgd! Absoluut de scherpste prijs in de Benelux!

  Laat ons graag weten bij uw offerte aanvraag of u op zoek bent naar deze Base Class pro versie i.p.v. onze bekende First Class Pro Version Quick Folding Tenten , dan sturen wij u hiervoor offerte! Bellen mag natuurlijk ook, 0345-568797.

  Bedrukte tent Bedrukte Tent

   Bedrijfsnaam

   Uw naam (verplicht)

   Email adres (verplicht)

   Telefoonnummer

   Offerte aanvraag voor UPPE product (verplicht)

   Bericht en / of opmerkingen

   Wij verzamelen noch verspreiden de persoonlijke informatie van onze klanten. De door u opgegeven informatie wordt enkel gebruikt wanneer wij, naar aanleiding van een door u gestelde vraag, met u in contact willen treden.

  Quick Folding Tent

  Quick Folding Tent