• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Zijwanden

Halve zijwanden

Zijwanden

Zijwanden

Ook de Quick Folding Tent wanden zijn gemaakt van 600D Polyester en voorzien van dezelfde brandvertragende en waterafstotende coating volgens de B1 DIN 4102 norm. Dus ook deze delen beschikken over de gelijke hoog kwalitatieve eigenschappen als het dak. Daarnaast gebruiken we degelijke YKK ritsluitingen en breed klittenband om de wanden stevig en strak te fixeren in uw Quick Folding Tent. Alle wanden, of ze nu als achterwand, voorwand of zijwand fungeren, worden omschreven als “zijwanden” omdat ze aan een zijde van de tent hangen.

Zijwanden leveren we in verschillende uitvoeringen we noemen een aantal opties:
– Standaard zijwand gesloten in een van de elf basis kleuren
– Bedrukte zijwanden (enkel of dubbelzijdig)
– Zijwanden met een raam (Panorama wanden)
– Zijwanden met een deur (centraal in wand deur van 120cm met straps)
– Zijwanden met bedrukking en tevens voorzien van raam of deur
– Zijwanden met raam en verduistering venster

De kracht van onze productie is (afhankelijk van seizoen) dat wij ieder custom verzoek aankunnen (soms tegen meerprijs) en dus uiterst flexibel zijn in onze productie. Geeft u in uw aanvraag duidelijk aan wat uw wensen zijn, zodat we daar goed op kunnen anticiperen.

Bedrukte zijwanden
Dit full color sublimatiedruk proces is gelijk aan dat van het dak, de witte stof gaat éénmalig door de machine, dus is de andere zijde van uw bedrukte full color zijwand altijd wit. Indien u dit niet wenst kunnen we een standaard kleur wand onbedrukt tegen deze wand plaatsen, of een 2e bedrukte wand. Dit wordt dan een dubbelzijdige wand, waarbij we twee wanden tegen elkaar aan confectioneren met een anti doorschijn folie ertussen. Dus zal uw print gegarandeerd niet doorschijnen. Bij enkelzijdige wanden dient u aan te geven of de print aan binnen of buitenzijde zal zijn, dit i.v.m. het te plaatsen het klittenband, de ritsen en de straps voor om de poten.

Panorama wanden
Een UPPE Panorama wand wordt over het algemeen met een venster over nagenoeg de gehele breedte gemaakt zodat er voldoende licht in de tent komt. Nadeel van deze panorama stof is dat hij iets moeilijker te vouwen is, hierdoor zullen er ook wat langer vouwen in de stof zitten dan normaal. Meestal is overigens een beetje zon voldoende deze vouwen te doen oplossen.

Halve zijwanden
Halve zijwanden plaatsen we door middel van een metalen T constructie die om de beide hoekpalen wordt geklemd met speciale brackets en een steun paal in het midden. Deze halve wanden zijn enkelzijdig en dubbelzijdige te bestellen. Middels dergelijke wanden creëer je een soort balie in je Quick Folding Tent.

Wanden geven een bijzondere allure aan uw Quick Folding Tent, tevens zijn ze makkelijk te wisselen en dus kunt u themamatig prima werken met verschillende sets zijwanden indien noodzakelijk.

We leveren wanden van 3mtr, 4mtr, 4,5 mtr, 6mtr en 8 meter!

UPPE Quick Folding Tent wanden zijn al leverbaar vanaf € 69.- per stuk.

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent