• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Tentverwarming

Tentverwarming

UPPE heeft voor alle type tenten een bijpassende type verwarming. Een niet te onderschatten aspect als u op frisse dagen op een outdoor event staat of wanneer u exposeert in een slecht verwarmde indoor locatie. Niet iedere type verwarming is geschikt voor elk type tent; zo kunt u in de Aero tent geen gebruik maken van een mast of een frame en dient u met een losse heater te werken, dan wel een verwarmingselement op een statief. Ook is de afmeting van uw tent een bepalende factor voor de juiste keuze. Als leidraad kunt u de volgende tabel raadplegen om een indicatie te krijgen voor het benodigde vermogen voor uw verwarming.

tentverwarming

(Richt u zich voor gebruik voor tenten op Klasse VI)

Nadat u zich een beeld heeft gevormd betreffende het benodigde c.q. gewenste vermogen, kunt u zien welke type heater passend is bij uw bestaande tent of bij de tent die u gaat bestellen. Mocht u vakkundig advies wensen bij deze keuze neemt u dan graag contact met ons op. Voor advies kunt u bellen naar 0345-568797 of mailen naar info@uppe.nl.

UPPE Tentverwarming (Halogeen 1500 Watt)

Deze eenvoudig te monteren parasol/tent heater van 3×500 Watt (halogeen) is eenvoudig te klemmen om de dak mast van de tent. Dus u plaatst deze boven de stangen aan de verticale mast en richt de verwarmings lampen op de open ruimtes tussen het frame voor optimale stralingswarmte. (foto volgt nog) De koppen zijn onafhankelijk verstelbaar.

Deze tentverwarming is uitermate geschikt voor de UPPE 3m tent series. Wij adviseren de volgende opstelling voor het Quick Folding Tent model 3×3 (1 pcs), 3×4,5 (2 pcs) en 3×6 (3 pcs) zodat u optimale verdeling heeft van de warmte. Uiteraard gaan wij ervan uit dat de tent gesloten is met wanden.
Dit type tentverwarming heeft een snelsluiting en is bij calamiteiten eenvoudig en zonder risico te verwijderen. Dit dankzij een “koude greep” centraal in de unit. Hierdoor kunt u zonder uw handen te branden de tentverwarming snel demonteren en uw tent inklappen.

Deze tentverwarming weegt 3,2 kilogram en heeft een afmeting van Ø 54 x 13cm. De verwarmingselementen zijn eenvoudig te vervangen. Wordt geleverd met een snoerlengte van 5m. Isolatieklasse IP 23(spatwaterdicht). Te bevestigen aan stang Ø van 2,5cm tot max 4,5 cm.

Prijzen vanaf € 89.- (excl. BTW en verzendkosten)

Warmteblower (2000 Watt)

Deze keramische warmteblower met speciaal ontworpen schoepenblad (dus geen ventilator) is de meest stille mobiele tentverwarming die u zich kunt wensen. Dankzij het stevig design staat deze unit zeer solide op iedere ondergrond en is eenvoudig te bedienen. Deze warmteblower heeft twee standen die met een draaiknop zijn in te stellen. Tevens is de warmte output in één richting onder een hoek van 90 graden te verstellen. Deze warmte blower is voor alle UPPE tenten geschikt. Voor grotere tenten is er ook een 3000 Watt variant beschikbaar, echter dient u deze op een aparte elektriciteitsgroep aan te sluiten voor veilig gebruik.

Prijzen vanaf € 99.- (excl. BTW en verzendkosten)

Tent warmtestraler

Voor de veeleisende consument die hoge eisen stelt aan zijn/haar verwarming in de promotietent, reclametent of hospitalitytent hebben we uiteraard ook een passende oplossing. Deze 1500 Watt UPPE warmtestraler is dmv een handige klem te monteren aan het tentframe (Quick Folding Tent toepassingen) danwel stand alone te gebruiken op een statief (Aero Tent & stertent toepassingen).

Deze in witte poedercoating uitgevoerde warmtestraler heeft een hoogwaardige verwarmings lamp van Dr. Fisher en heeft een bereik van 18m2. Met een afmeting van 15,5×53,5x12cm is deze redelijk compact en weegt slechts 2,2 kg. Dankzij een snelle sluiting en spiraal snoer (wit) is deze warmte straler aan te sluiten op iedere elektra voorziening. Deze warmte straler zit in de IP 55 isolatieklasse. Deze warmte straler is 100° verticaal draaibaar.

Prijzen vanaf € 399.- (excl. BTW en verzendkosten)

Voor een stand alone toepassing hebben wij een duurzaam statief beschikbaar met een in te stellen hoogte van 128-210cm hoog, voet Ø 114cm. Mooi stalen statief, in zwart uitgevoerd.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent