• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Tentverlichting

Tentverlichting

UPPE heeft voor alle type tenten bijbehorende verlichting. Verlichting is een belangrijk onderdeel wanneer u in uw Quick Folding Tent, Stertent of Aerotent producten aanbiedt aan uw prospects. Vaak is het licht in beursgebouwen niet toereikend om uw producten goed aan te lichten en juist hiervoor hebben wij lichtarmaturen beschikbaar, die u aan uw tentmast kunt monteren, of stand alone in uw Aero tent kunt plaatsten.

Tentverlichting (montage aan frame)

De meest ideale oplossing voor uw tentverlichting is een armatuur als deze te monteren aan uw Quick Folding Tent maststang of aan de centrale mast van uw Ster tent. Dankzij een gebruiksvriendelijke constructie is deze tentverlichting eenvoudig te monteren op zowel vierkante framedelen als aan ronde Ster tent mast. De draaispil is voorzien van een rubber strip om beschadigingen aan uw frame te voorkomen en kan daardoor probleemloos stevig worden aangedraaid. Het twee meter lange snoer kunt u langs uw frame met tie-rips uit het zicht bevestigen en aansluiten buiten de tent met een verlengsnoer naar keuze.

De 3×120 Watt halogeen lampen (warm white 2200lm) geven voldoende licht om uw tent te verlichten. Voor sommige modellen met twee (3×4,5 & 4×6) of drie (3×6 & 4×8) piek masten adviseren we dan ook respectievelijk twee of drie units te plaatsen voor optimaal resultaat.

Dankzij de R7 verlichting zijn deze armaturen ook geschikt als tentverwarming, zie hiervoor elders in onze tent accessoires. Zo kunt u de tentverwarming bestellen en voor € 24,95 een set van drie lampen bij bestellen, zodat u uw gebruik kunt aanpassen naar uw wensen.

Eenvoudiger kunnen we het niet maken, wel makkelijker!

Overige verlichting voor uw UPPE tent

UPPE heeft voor de Aero tent ook verschillende opties beschikbaar wat betreft tentverlichting. Allereerst heeft u de keuze uit een fraaie LED unit die u in de nok van de Aero tent kunt plaatsen aan vier speciaal hiervoor geplaatste lussen. Het netsnoer kunt u achterlangs wegwerken tussen
het frame en de top cover zodat deze geheel uit het zicht verdwenen is.

Heeft u liever meer / extra licht nodig, dan hebben wij mobiele tentverlichting op een statief beschikbaar met een 500W halogeen spot. Deze spot is gemonteerd op een stalen statief met kunststof mantel en is

telescopisch uitschuifbaar van 70cm tot 200cm hoogte. Zeer stabiel door de constructie met drie poten.

Deze tentverlichting kunt u plaatsen op elke gewenste locatie en is bovendien zelfs geschikt voor buitengebruik, dus geen kans op sluiting. (mits u de gebruiksaanwijzing volgt) Uiteraard kunt u deze tentverlichting ook gebruiken in uw Quick Folding Tent of Ster Tent, die keuze is aan u. U heeft voor deze 2 tenten beide opties.

Heeft u vragen over de UPPE tentverlichting? Neemt dan contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord om u het beste advies in verlichting te geven. Bel naar 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl.

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent