• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Tent vlag bracket

vlagbracket

Tent vlag & bracket

Productomschrijving

Nog beter opvallen op events met uw merk, logo, dienst of product?
Dan is een Teardrop vlag of beach vlag op uw Quick Folding Tent een serieuze en zeer effectieve optie. Voorde Business serie Quick Folding Tenten (3 meter varianten) leveren wij een tent bracket dat eenvoudig met twee stelschroeven om de hoekpaal kan worden geklemd. In deze verchroomde stalen houder plaatst u dan eenvoudig de vlag naar keuze, een 2,40 mtr grote teardrop of 3 meter hoge beach vlag.

Uiteraard levert UPPE een brede serie vlaggen en beachflags in verschillende vormen en maten, die u allemaal ook los van uw Quick Folding Tent met grondpinnen of kruisvoeten respectievelijk kunt plaatsen in de grond of op harde ondergrond. Bovendien levert UPPE floating base units om vlaggen te plaatsen in bijvoorbeeld een vijver of gracht of in een andere water omgeving die door een contra gewicht op de bodem of diep in het water op positie gehouden wordt.

De masten van de UPPE vlaggen zijn gemaakt van aluminium en glasfiber met een top bescherming (rubber stop tegen doorprikken in stof) en heeft de tunnel een witte of zwarte kleur met een dubbel gestikte sok in de punt ter voorkoming dat de mast door de tunnel prikt na verloop van tijd.

De vlaggen zijn zowel enkelzijdig (mirror print) als dubbelzijdig geprint te bestellen.
Alle UPPE vlaggen leveren we inclusief een mooie zwarte canvas draagtas.

Er worden enorm veel verschillende kwaliteiten vlaggen en beachflags aangeboden tegen soms zeer lage prijzen. UPPE is zeker niet de goedkoopste leverancier, noch proberen we dat te zijn. Maar we bieden u wel kwaliteit, de juiste kleur passend bij uw Quick Folding Tent, een lange kleurechtheid, een goed pasvorm met zo min mogelijk rimpeling, zodat uw branding de kwalitatieve uitstraling heeft wat uw merk verdient. Ook hier biedt UPPE de beste prijs – kwaliteit verhouding.

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

vlagbracket 2

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent