• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Standaard kleuren

QFT standaard kleuren

QFT Standaard Kleuren

Productomschrijving

UPPE levert de Quick Folding Tent in tien verschillende standaard kleuren. (zie hiernaast voor de exacte PMS codes en CMYK waarden)

Dit zijn de kleuren die wij doorgaans op voorraad hebben, echter is tegenwoordig 85% van de door ons geleverde tenten full color geprint in de huisstijl van de klant.

Indien u als klant kiest voor een standaard kleur kan deze enkel bedrukt worden met een zeefdruk print, dit kan voor grote aantallen zeer interessant zijn daar de zeefkosten over alle geprinte tenten kan worden verdeeld.

Tevens heeft UPPE de mogelijkheid om bij aantallen vanaf 50 stuks (3×3 Quick Folding Tenten) de stof te verven in de eigen PMS kleur zonder meerprijs. Voor minder aantallen rekenen we een meerprijs.

Op deze eigen PMS kleur zit overigens dan wel een iets langere levertijd, daar een sample eerst door u moet worden goedgekeurd en het op aanvraag gemaakt moet worden.

Voorbeeld van een 100% custom Quick Folding Tent is de Big Green Egg Tent die wij onlangs voor hen mochten maken. Men koos voor een eigen groen PMS kleur frame met daarbij een zelfde PMS kleur groen dak (met wind cap) inclusief zeefdruk volant (dakrand) en zijwanden print. Een zeer opvallende
Quick Folding Tent die zeker in de grill en horeca wereld zal gaan opvallen bij gebruik door al hun Europese dealers en Masterchefs!

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent