• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Roltas

Rol tas

De Quick Folding Tent Rol Tas

Productomschrijving

Iedere Quick Folding Tent wordt door UPPE geleverd met een coverhoes om de tent gedurende opslag goed te kunnen beschermen tegen vuil, stof en ongedierte. Als extra optie is er een luxe rol tas beschikbaar (zwart) vervaardigd uit duurzaam canvas met zware ritsen en twee stevige rol wielen. Deze roltas voorziet in vele opzichten van een enorm gebruiksgemak.

Tevens is er op de voorzijde van de tas een zijwandencompartiment geplaatst zodat u al uw accessoires bij de tent kunt opbergen en u deze niet kwijt raakt. Door dit systeem voorkomt u bijvoorbeeld dat u er op locatie achter komt dat u een wand vergeten bent. Door een kleine checklist aan deze tas te bevestigen (geplastificeerd) weet u altijd of u alles heeft opgeborgen.

In het zijwanden compartiment zit tegens een apart vak voor de haringen wat u goed kunt afsluiten middels een velcro sluiting, zo komt er geen aarde en modder op uw mooie al dan niet bedrukte zijwanden. Op de tas zijn twee draag handvaten en één trek handvat gemonteerd, dus tal van mogelijkheden deze tent te verplaatsen, alleen of met z’n tweeën bij bijvoorbeeld inladen in de auto.

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent