• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Regengoot

regengoot voor tent

Regengoot

Productomschrijving

Indien u meerdere tenten naast elkaar heeft staan is er de mogelijkheid deze ruimte af te dichten met UPPE QFT regengoten. Deze zijn leverbaar in de kleuren zwart en wit en leverbaar in alle
maten die we leveren van de Quick Folding Tent. Door de gladde stof (lichtgewicht PVC) en de aflopende tapse vorm loopt het water eenvoudig weg naar een kant (meestal achterzijde tent) en valt deze van de tent weg door de toegepaste “tuit” zeker 10-15cm achter de tent.

Door de velcro (klittenband) sluiting zijn deze regengoten zeer eenvoudig en snel te plaatsen aan de dakrand van de Quick Folding Tent.

Voor het toepassen van de regengoot dienen de tenten minimaal 5-10 cm van elkaar te staan voor optimale afvoer van het dakwater. Bij gebruik van een regengoot kunt u de achterwanden van de 2 tenten daarom niet aan elkaar ritsen.

De regengoot is licht in gewicht en eveneens van duurzaam materiaal (pvc) gemaakt e biedt optimale bescherming aan uw apparatuur en dankzij brede opstaande randen geen kans op doorlekken, mits u de velcro rand goed sluitend aandrukt en de goot vrij is voor afwatering. Bij hevige regenval dient u ook uw dak straps (4x) goed aan te trekken zodat er geen waterzak in uw dak kan ontstaan. Deze straps dient u regelmatig na te lopen en te controleren op dat uw dak de juiste spanning heeft en dat de stiknaden gelijk lopen met de buitenzijde van de kunststof delen van de hoekpalen en midden brackets van het tent frame.

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent