• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Gewichtplaten 10 kg

Gewicht platen 10 kg

Gewicht platen 10kg

Productomschrijving

Uw Quick Folding Tent dient te ALLEN tijde gezekerd te zijn, ook bij windstil weer, immers zal een windvlaag u altijd onverwacht verrassen met alle mogelijke schade gevolgen van dien.

Eén van de opties om uw Quick Folding Tent te zekeren is door middel van speciaal op maat gemaakte gewicht platen van 10 kg per stuk. Deze gewicht platen worden voornamelijk toegepast als u op een verharde ondergrond uw tent wenst te plaatsen en niet uit de voeten kunt met de bijgeleverde scheerlijnen met haringen of wanneer u een groot formaat Quick Folding Tent gebruikt en wij adviseren om beide manieren van zekeren gecombineerd te gebruiken. De gewicht platen plaatst u over de stalen voeten van de poten van de Quick Folding Tent, bij voorkeur minstens één per hoekpoot, bij grotere tenten (vanaf 3×6) met gebruik op harde ondergrond adviseren wij 2 platen per poot te plaatsen.

Dankzij het handvat laten deze platen zich gemakkelijk tillen. Er zitten speciale “nokken” en “gaten” in de platen zodat u ze goed kunt stapelen en deze in gebruik niet van elkaar af glijden. De gewicht platen worden geleverd met een grijze poedercoat, echter deze kunnen deze wel na verloop van tijd (na beschadigingen van deze verf) iets corrosie gaan vertonen. Ze liggen namelijk vaak op een vochtige of natte ondergrond.

Opties

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Maak hieronder uw keuze.

inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop
inspirerenknop

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent