• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Wereldwijde distributie

ww netwerk

Wereldwijde Distributie

De wereld is onze playground. Daar hebben we ervaring mee en we zijn er op ingesteld om u als klant te ontlasten van tijdrovende en langdurige logistieke processen. Tegen meerprijs kunnen wij al uw bestellingen die u voor uw dealernetwerk of voor uw klanten plaatst voor u uitleveren tot in iedere uithoek van de wereld.

Drop shipments verzorgen wij voor u zowel vanuit Nederland als desgewenst voor u direct vanuit onze productie faciliteiten in Azië. UPPE Asia draagt in dat zorg voor verzending van uw levering. Dit kan via koeriersdienst, via luchtvracht, per zeevracht; zowel FCL als LCL (groupage). Wat u maar wenst. Documenten worden opgemaakt en u hoeft enkel het afleveradres en contact gegevens aan te leveren. Alle leveringen op deze wijze geschieden tot in uw haven van import of tot aan uw deur, hoe u het wenst, maar wel in alle gevallen customs uncleared.

Desgewenst voorzien wij de verpakking met uw product naam of we voorzien deze van barcode stickers die u zelf aanlevert. Eenvoudiger is het niet te maken. Uw marketing en logistieke afdeling zijn enkel toeschouwer in dit proces en kunnen in deze tijd voor u andere projecten bewerken.

Het is wel belangrijk dat u deze wens van drop shipments bij ons plaatst bij uw bestelling, zodat wij voldoende tijd hebben dit goed voor te bereiden. Last minute acties creëren vaak onnodige stress en
kans op vergissingen, dat is het laatste wat u en wat wij wensen.

Voor vele wederverkopers binnen Europa verzenden wij vanuit Nederland blanco direct naar de eindklant; zeker wanneer levertijd een issue is, is dit een ideale structuur.

Binnen de Benelux leveren wij tegen een meerprijs ook de mogelijkheid voor “Turn Key delivery”, oftewel direct gebruiks klaar in de tas geleverd. Hiervoor meer informatie in Custom “Turn Key leveringen”. (Page link)

Heeft u in de Benelux klanten waarvoor u een speciale service wenst? Dan kunnen we ook aflevering met product demonstratie verzorgen.

Zo ziet u dat service bij UPPE absoluut verder gaat dan enkel een tent aankopen, onze insteek is een lange termijn full business relatie.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent