• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

UPPE Quick Folding Tent

De Quick Folding Tent

Dé snel opvouwbare tent voor elk evenement, indoor- en outdoor. De benchmark in Europa, de Quick Folding Tent, heeft een unieke prijs-kwaliteit verhouding! Met inmiddels 30 jaar ervaring in de Europese markt mogen wij ons DE EXPERTS noemen op het gebied van de vouwtent, de partytent, de quick folding tent en nu ook van de Recycle tent.

Het management van UPPE bracht de vouwtent ooit naar Europa als Amerikaanse noviteit. Inmiddels zijn er veel kopiesystemen op de markt, echter werken deze niet met de beste materialen en details zoals wij die opgenomen hebben in de UPPE Quick Folding (recycle) Tent. Een voorsprong die we niet meer uit handen geven!

Wij vragen u bij uw aanvraag de keuze te maken voor het 100% gerecyclede petflessen materiaal.

Onderstaand info betreffende Quick Folding tent omvat zowel virgin 600D polyester als gerecycled 600D materiaal. De info is algemeen en van toepassing op beide kwaliteiten.

De Quick Folding Tent is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het eerste gebruik bevestigt u eenmalig het dak eenvoudig met klittenband in de hoeken en een strik om de stangen en daarna is uw tent gebruiksklaar.

Quick Folding Tent

Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en gemakkelijk op te bergen.

Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding in de Europese tent industrie. Met trots presenteren wij onze 10 features die wij u bieden en waarom klanten voor ons kiezen!

1. UPPE levert standaard hard stalen frames, de beste keuze in het Europese klimaat.
2. Onze Quick Folding Tent frames hebben een dubbele poederlak coating voor een luxe uitstraling.
3. Wij werken met 600D speciaal voor UPPE ontwikkeld polyester en met materiaal vervaardigd van 100% gerecyclede petflessen
4. Onze Quick Folding Tent daken zijn voorzien van gesealde naden, dus 100% waterdicht!
5. Onze stofdelen voldoen zonder uitzondering aan de hoogste Europese norm (B1 DIN 4102) op waterafstotende en brandvertragende coating.(*)
6. UPPE levert de Quick Folding Tent tegen de beste prijs- kwaliteit verhouding in Europa!
7. Met 5-10 werkdagen voor custom orders biedt UPPE de kortste levertijden die u kunt vinden in Europa.
8. Onze klanten waarderen ons om onze excellente service, deze gaat verder waar anderen stoppen.
9. Wij geven 1 jaar garantie op eventuele productie fouten in het Quick Folding Tent frame.
10. UPPE levert iedere Quick Folding Tent met een GRATIS cover hoes en een set haringen met scheerlijnen. Ook laten wij uw tent GRATIS op één adres in de Benelux bezorgen.

(*) Belangrijk om te weten is dat deze norm niet alleen noodzakelijk is voor indoor gebruik van de Quick Folding Tent maar ook voor outdoor gebruik. De meeste eventorganisatoren zullen u hiernaar vragen en omdat wij deze norm communiceren op het label van de tent kunt u probleemloos gebruik maken van uw Quick Folding Tent.

De UPPE Quick Folding Tent.
Dé snel opvouwbare tent (< 60 seconden) voor elk evenement, indoor- en outdoor

CTA knop brochure

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent