• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Onze missie

onze missie

Onze Missie

Ultimate Promotion Partners Europe (UPPE) heeft 10 jaar geleden een bewuste keuze gemaakt met de introductie van de Quick Folding Tent. Onze missie is niet zo zeer een merk in de markt te zetten, maar een betrouwbaar product aan te bieden en zoveel mogelijk tevreden klanten te realiseren. Dit is een wezenlijk verschil. Bij UPPE ligt de nadruk op duurzaam, op de prijs–kwaliteit verhouding, op de kwaliteit van de prints en uiteraard op ultieme service.

Na 30 jaar ervaring met dit product kennen wij de tentenmarkt in Europa als geen ander, immers waren wij de eersten die dit product in Europa aanboden. Wij zijn meegegroeid met ons product door dit te blijven innoveren maar ook door open te blijven staan voor veranderingen in de markt. Wij bieden vanuit voorraad bewust één kwaliteit frame aan; een product dat voldoet aan alle Europese kwaliteitseisen. Met reden bieden wij geen retail-bouwmarkt of horeca-groothandel-tent producten aan; deze zijn namelijk in geen geval ontwikkeld voor professioneel en langdurig gebruik en kennen een andere productiemethode.

Onze fabrieken in o.a. Azië voldoen aan de eisen die wij stellen aan de organisatie, aan de lokale werkomstandigheden en aan kwaliteit in de breedste zijn des woord. Wat wij bovendien belangrijk vinden is dat feedback van onze klanten een gevolg moet hebben, daardoor blijven wij zelfs na 30 jaar ons product evalueren en innoveren.

 

Vandaar dat wij nu de Quick Folding Tent introduceren met daken en wanden gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. De plastic soep groeit helaas nog dagelijks. U kunt helpen door minder plastic verpakkingen te gebruiken, maar ook door voor uw promotie niet het milieu te belasten maar door voor de UPPE Recycle Quick Folding Tenten te kiezen. U mag bovendien uw oude daken en wanden naar ons toesturen, voor een nieuwe recycle ronde, of mits bedrukt, voor hergebruik voor bijv. shopping bags. Zie meer onder ons hoofdstuk Duurzaam Ondernemen.

 

Ons product heeft een brede doelgroep, van de groenteman in het dorp tot aan het Israëlisch leger. Vele merken en organisaties werken al jaren met de Quick Folding Tent van UPPE. Ons streven is om zoveel mogelijk via lokale experts de markt te bewerken, vandaar dat ons Europese dealernetwerk steeds verder wordt uitgebreid met professionele wederverkopers die met een zelfde enthousiasme voor het product u als klant de beste tent oplossing wensen aan te bieden, passend binnen het door beschikbaar gestelde budget.

Los van dit alles hebben wij ons als UPPE enorm ontwikkeld in ons service level, iets wat bij ons uitermate belangrijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw bedrukte Quick Folding Tenten binnen 5-10 werkdagen aan te leveren, waar ook ter wereld. Ook verzorgen wij voor u eventuele dro- shipments naar uw kantoren, filialen of klanten waar ook ter wereld. Wij ont- zorgen uw marketing afdeling waar wij kunnen, zodat ook u maximaal rendement haalt uit de uren van uw medewerkers.

Dit alles maakt ons een zeer betrouwbare partner om mee samen te werken, langdurig.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent