Onze missie

onze missie

Onze Missie

Ultimate Promotion Partners Europe (UPPE) heeft een bewuste keuze gemaakt met de introductie van de Quick Folding Tent. Onze missie is niet zo zeer een merk in de markt te zetten, maar is een betrouwbaar product aan te bieden en zoveel mogelijk tevreden klanten te realiseren. Dit is een wezenlijk verschil. Bij UPPE ligt de nadruk op de prijs – kwaliteit verhouding, op de kwaliteit van de prints van de door ons geleverde tenten en uiteraard op onze service naar onze klanten.

Na ruim 23 jaar ervaring kennen wij de tentenmarkt in Europa als geen ander, immers waren wij de eersten die dit product in Europa aanboden. Wij zijn meegegroeid met ons product door dit te blijven innoveren maar ook door open te blijven staan voor veranderingen in de markt. Wij bieden slechts één kwaliteit aan; een product dat voldoet aan onze Europese kwaliteitseisen. Met reden bieden wij geen retail bouwmarkt of horeca groothandel tent producten aan; deze zijn in geen geval ontwikkeld voor professioneel en langdurig gebruik en kennen een andere productie methode.

Onze fabrieken in Azië en Oost Europa voldoen aan de eisen die wij stellen aan de organisatie, aan de lokale werkomstandigheden en aan kwaliteit in de breedste zijn des woord. Wat wij bovendien belangrijk vinden is dat feedback van onze klanten een gevolg moet hebben, daardoor blijven wij zelfs na 23 jaar ons product evalueren en innoveren.

Ons product heeft een brede doelgroep, van de groenteman in het dorp tot aan het Israëlisch leger. Maar ook de meeste Nederlandse fietsmerken werken bijvoorbeeld al jaren met de Quick Folding Tent van UPPE. Ons streven is om zoveel mogelijk via lokale experts de markt te bewerken, vandaar dat ons Europese dealernetwerk steeds verder wordt uitgebreid met professionele wederverkopers die met een zelfde enthousiasme voor het product u als klant de beste tent oplossing wensen aan te bieden, passend binnen het door beschikbaar gestelde budget.

Los van dit alles hebben wij ons als UPPE enorm ontwikkeld in ons service level, iets wat bij ons uitermate belangrijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw bedrukte Quick Folding Tenten binnen 5-10 werkdagen aan te leveren, waar ook ter wereld. Ook verzorgen wij voor u eventuele drop shipments naar uw kantoren, filialen of klanten waar ook ter wereld. Wij ont- zorgen uw marketing afdeling waar wij kunnen, zodat ook u maximaal rendement haalt uit de uren van uw medewerkers.

Dit alles maakt ons een zeer betrouwbare partner om mee samen te werken, u treft voldoende testemonials aan op onze website die dit onderschrijven.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent

ACTIE- Opblaasbare Beurs stand

actieperiode van 19 juni 2019 t/m 19 juli 2019

BEKIJK DEZE ACTIE