• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Levertijden

Levertijden

Elders op onze website heeft kunnen lezen dat onze levertijden één van onze USP’s is. Zoals u van een expert in de promotie industrie mag verwachten, besteden wij veel aandacht aan onze logistieke service en betrouwbaarheid. Gemiddeld kunt u rekenen op 5-10 werkdagen levertijd waarin wij uw gepersonaliseerde Quick Folding Tent bij u afleveren. Dit is enigszins afhankelijk van het seizoen. Onze overige tent en inflatable producten kennen een levertijd van 8-15 dagen.

Wij beschikken over een ruim magazijn met alle hardware en standaard tentdelen, zowel staaldelen als standaard stofdelen.
De levertijden van gepersonaliseerde delen gaan in vanaf het moment dat wij een geschreven bevestiging hebben van het akkoord op het artwork (indien door ons gemaakt). Levert u zelf het artwork aan dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor dat het voldoet aan de eisen van opmaak die wij hiervoor hebben opgesteld.

Nadat ontvangst van uw betaling en goedkeuring van uw artwork zetten wij uw artwork op de server van onze fabrieken, waarna zij een miniatuur printproef verzorgen. In overleg delen we deze met u ter controle. Nadat wij akkoord hebben gegeven op deze miniatuur zal de productie aanvangen.

Het confectioneren van alle Quick Folding Tent stofdelen geschiedt volgends een handmatig procedé. Nadat de Quick Folding Tent stofdelen geconfectioneerd zijn, gaan deze in de fabriek langs een door ons aangestelde kwaliteits controle. Na akkoord van deze Quality check zal uw bestelling verzend gereed gemaakt worden. De losse, kleinere custom order delen komen naar ons Europese magazijn via een koerier of via luchtvracht. Deze zullen na een douane controle aan ons worden geleverd. (Belangrijk om te weten is dat een douane inspectie of scan random kan worden toegepast en wij als UPPE hier geen invloed op hebben. Dit kan een vertraging veroorzaken die buiten onze macht ligt.) Grotere order aantallen brengen wij naar Europa via zeevracht. Ook hier is de levertijd afhankelijk van beschikbare vaartijden, weersomstandigheden, douane, etc. Wij werken echter met zeer betrouwbare en ervaren transportpartners, waardoor ook hier nagenoeg altijd binnen de gestelde termijn geleverd wordt.
Uiteraard is voor een zending ook een combinatie van lucht- en zeevracht mogelijk; net hoe u het wenst.

Iedere bestelling zal door ons magazijn worden gecontroleerd en in sommige gevallen ook gefotografeerd, het kan dus zijn dat indien u meerdere tenten heeft besteld er één of een aantal anders zijn opgevouwen als in de fabriek is gedaan.

Na deze controle maken wij de zending gereed voor transport naar u als klant. Indien gewenst kunnen wij u berichten over de mogelijke afleverdatum.

Wij beschikken over een rush traject voor uiterste spoed gevallen, hiervoor rekenen we uiteraard een spoed toeslag. Voor alle transporten blijft gelden dat wij daar op geen invloed hebben en dus ook niet aansprakelijk zijn voor eventuele vertraging veroorzaakt door bijv. controles door lokale douane of andere redenen. UPPE werkt met gecertificeerde transporteurs die ervaringen hebben met Europese transporten en betrouwbaar gebleken zijn voor zowel ons als voor u als klant. Uiteraard kunt u ook uw bestellingen ophalen nadat u van ons bericht heeft ontvangen dat uw bestelling gereed is voor verzending. Dit dient u wel aan te geven bij uw bestelling.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent