• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Intro UPPE

Intro UPPE

UPPE is een unieke dynamische onderneming die er dagelijks naar streeft haar klanten structureel net iets meer te bieden dan dat de klant verwacht of gewend is elders. De positieve energie die hieruit gegenereerd wordt en de extra dimensie in aanpak maakt dat de relatie tussen UPPE en haar klanten in de basis langdurig is. Een onbetaalbaar waardevol aspect, opgebouwd in 30 jaar door constructief ultieme service en vertrouwen te bieden.

Zelfs in tijden van de huidige pandemie prijst UPPE zich gelukkig om te ervaren dat zij in staat is mee te bewegen met de beperkingen in de economie en voortdurend met haar klanten oplossingen vindt om wegen naar succes te blijven bewandelen.

Op onze website van UPPE als wel die van Quick Folding Tent vindt u informatie over onze hoofdproducten. Er zijn er meer, niet alles plaatsen wij op onze sites. Wij maken voor elke klant het product op bestelling. We hebben dan ook geen enkel belang om een product aan te bieden omdat het “op de plank” ligt en geld kost, zoals gebruikelijk bij vele collega’s. Dan is het advies aan de klant getint door eigen zakelijk belang. Dat is bij UPPE uitgesloten, een werkwijze die zowel wij als klanten als uitermate prettig ervaren omdat er zonder uitzondering te allen tijde gezocht wordt naar de beste optie voor de klant, tegen de scherpste prijs.

Heeft u nog geen ervaring met UPPE?

Een gemiste kans.

Wij staan voor u klaar.

Afbeelding2

Rode Kruis Test straat (1)
Quick Folding Tent

Quick Folding Tent