• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Het verschil

Het verschil

De Quick Folding Tent van UPPE onderscheidt zich in veel opzichten van die van de overige merken in de markt. Niet in de laatste plaats vanwege de strategie die UPPE heeft om niet een merk in de markt te zetten, maar om een goed kwalitatief product aan te bieden voor een scherpe prijs.

UPPE levert hardstalen frames in één kwaliteit. Een kwaliteit die voldoet aan de eisen die UPPE stelt voor gebruik in de verschillende Europese weersomstandigheden. Onze Quick Folding Tent frames zijn dan ook van de beste staal legering samengesteld om aan die weersomstandigheden het hoofd te bieden, met behoudt van de nodige flexibiliteit.

Wat men zich vaak niet realiseert is dat optisch stabiele tenten met bijv. zeshoekige profiel poten niet sterker zijn dan het duurzame frame van een Quick Folding Tent. De legering van een materiaal zegt iets over de sterkte, niet de dikte van het materiaal. Daarnaast dient een tent frame een bepaalde vorm van flexibiliteit te hebben, anders zou het bij langdurige eenzijdige belasting breken. (Denk hierbij aan de buigzame vleugels van een vliegtuig)

 

Een ander belangrijk verschil is dat UPPE met de Quick Folding Tent en de Stertent gebruik maakt van 600D polyester of van ons UPPE Recycle materiaal, 100% geweven van gerecyclede petflessen. Beide materialen zijn voorzien is van een coating die voldoet aan de hoogste Europese norm B1 DIN 4102. (waterafstotende en brandvertragende coating). Voornaamste reden voor UPPE om het 600D polyester te gebruiken is dat deze zich het beste laat bedrukken en bovendien nagenoeg niet kreukelt, ook niet na langdurige opslag. Daar 90% van onze klanten een opdruk op de tent wenst, willen wij dat die branding langdurig zo strak mogelijk wordt weergegeven, en niet vol kreukels raakt of met beschadigde prints op locatie komt te staan. Het recycle materiaal is iets kreukgevoeliger, maar nog steeds minder dan de velen andere kwaliteiten en merken die u in de markt tegenkomt. De voordelen wegen absoluut niet op tegen dit kleine verschil ten opzichte van nieuwe polyesters of pvc’s.

 

Dankzij het gebruik van de laatste technologieën op het gebied van dye sublimatie loopt UPPE voorop in de industrie als het aankomt op full color prints. Het aanwezige machinepark aan printers in onze fabrieken wordt steeds vernieuwd naar de laatste ontwikkelingen betreffende de hoogst mogelijk kwaliteit aan print en inkten. Elke innovatie in deze markt volgen wij op de voet. Hierdoor kunnen wij prints garanderen die kleurecht zijn conform uw artwork en die UV resistent zijn.

Een ander belangrijk punt is dat tenten te allen tijde gezekerd dienen te worden in ALLE omstandigheden. Daarom leveren wij naast een GRATIS coverhoes bij iedere Quick Folding Tent een set haringen met scheerlijnen om uw tent te zekeren. Ook bij windstil weer dient u uw Quick Folding Tent te zekeren, een windvlaag kan uw tent in no time liften met alle gevolgen van dien. UPPE adviseert het gebruik van de door hen geleverde tenten niet aan boven windkracht 5.

Onze levertijden zijn ook opvallend ten opzicht van andere aanbieders; wij leveren uw gepersonaliseerde Quick Folding Tent binnen 5-10 werkdagen na uw akkoord op het artwork en ontvangst van de betaling. Wij leveren uw Quick Folding Tent overigens GRATIS af op één adres de Benelux. Buiten de Benelux hanteren wij zeer scherpe transportprijzen.

Deze verschillen maken dat de Quick Folding Tenten van UPPE (net als de overige tenten die wij aanbieden) de Nieuwe Norm zijn in Europa. Wij blijven innoveren om deze positie te behouden zodat u er gerust op kunt zijn dat u altijd van ons en van ons product op aan kunt.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent