• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Goede doelen

Goede doelen

UPPE heeft een grote mate van sociale betrokkenheid, het is een eigenschap die ons als ondernemers in de genen zit. Wij screenen niet alleen onze fabrieken en onze leveranciers op goede werkomstandigheden, maar voor ons ook reden dat wij met name alle goede doelen en organisaties die voornamelijk uit vrijwilligers bestaan (zoals bijv. EHBO) een speciale korting te geven en extra tegemoet komen.

Ondanks dat vele aanvragen die bij ons binnenkomen vaak als eerste op de prijs gericht zijn, weigeren wij om onze productie te laten vervaardigen onder erbarmelijke of dubieuze omstandigheden, om daarmee een product goedkoper in de markt te kunnen zetten. Als we daardoor een opdracht niet krijgen, dan is dat spijtig, echter geen enkele reden voor ons om hier een andere keuze in te maken. Fair business is the only way to go, wat ons betreft.

Anderzijds ondersteunen wij alle aanvragen van belangrijke charity organisaties die heel veel goed werk verzetten en afhankelijk zijn van funding. De Quick Folding Tent is vaak een middel om die funding te genereren of om als hospitality tent dienst te doen voor de gasten van deze organisaties om hen te bedanken voor hun funding op events die zij organiseren.

Dagelijks krijgen wij verzoeken tot sponsoring en is dat voor ons een groot compliment, echter helaas is het ook onmogelijk om aan al die verzoeken te voldoen. Daarom hebben wij een speciale kortingsstructuur ontwikkeld om deze organisaties te helpen en hun exposure naar een hoger plan te trekken middels een fraaie Quick Folding Tent met opdruk of dmv één van onze overige UPPE producten.

Uppe ondersteunt o.a. de volgende goede doelen

Wereld Natuur Fonds (www.wnf.nl)
Wereld Kanker Onderzoek Fonds (www.wkof.nl)
Stichting Semmy (www.stichtingsemmy.nl)
Pleegzorg Belgie (www.pleegzorgvlaanderen.be)
Pleegzorg Nederland (www.pleegzorg.nl)
Cycle for Hope (www.cycleforhope.nl)
Klimmen tegen MS (www.klimmentegenms.nl)
Stichting ALS (www.als.nl)
Bergtocht tegen Kanker (www.bergtocht.nl)
– Diverse EHBO organisaties
– Diverse Alpe de Huzes teams

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent