• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Dealernetwerk (EU)

Dealernetwerk

Ultimate Promotion partners Europe (UPPE) heeft de strategie om zoveel Dealers Wantedmogelijk gebruik te maken van wederverkopers van onze UPPE producten. Wij zijn van mening dat in Europa de verschillen in cultuur, taal en business zodanig verschillen dat de kennis en expertise van lokale wederverkopers essentieel is om succesvol te zijn.

Voor ons dealernetwerk hebben we dan ook een tweetalprogramma’s uitgewerkt, een Chrystal programma voor dealers die geen voorraad verplichting willen aangaan, en een Diamond programma voor wederverkopers met een eigen lokale voorraad positie. Deze laatste groep is in staat minstens net zo snel te opereren als wij zelf, immers kunnen wij de custom orders direct vanuit onze productie faciliteit naar de wederverkoper of zelfs desgewenst naar de eindklant versturen. Deze snelheid is een zeer belangrijke meerwaarde.

Buiten een opvallend gezonde marge structuur bieden wij goede ondersteuning om zo succesvol mogelijk te zijn in het speelveld van de promotionele producten zoals wij die aanbieden. Daarnaast ondersteunen we het dealer netwerk met veel grafische ondersteuning in opmaak van ontwerpen en andere online presentaties, tot zelfs het inrichten van de website in een lokale taal.

Voor ons Quick Folding Tent dealer netwerk leveren wij de stofdelen (daken) met een speciaal ontworpen dealer label, zodat de herhaal verkopen ook bij u als wederverkoper terecht komen. Op deze labels kunt u met textiel stickers uw eigen contact gegevens aanbrengen.

UPPE wederverkopers worden niet belast met zware standaard dealer contracten. Wij richten ons op lange termijn relaties en werken bewust met partners met een zelfde instelling en pragmatische werkwijze zoals wij en zoals wij in het leven staan. Dan volgt een prettige en succesvolle samenwerking vanzelf, waarbij beide partijen met elkaar wensen te werken en met elkaar hun business wensen uit te bouwen, doordat men zich met elkaar in een omgeving van succes positieve energie beweegt. Per wederverkoper worden individuele afspraken gemaakt, deze worden uiteraard goed vastgelegd en nageleefd.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent