Opblaasbare meubelen & tenten

 • Opblaasbare meubelen & tenten

  Opblaasbare Meubelen & Tenten – Als u toe bent aan iets nieuws!

  UPPE staat bekend als DE specialist op het gebied van de Quick Folding Tent; al meer dan 25 jaar het hoofdproduct dat zich keer op keer in de Europese markt bewijst. De nieuwe norm op het gebied van prijs vs kwaliteit. Als trendsetter in haar segment biedt UPPE nu ook  een complete collectie opblaasbare meubelen & tenten (Aero tenten) aan. In de markt is er  voortdurend behoefte aan een nieuwe vormen en designs en daardoor zijn deze opblaasbare meubelen & tenten een zeer waardevolle toevoeging. Met name voor merken en bedrijven die zich nog nadrukkelijker willen onderscheiden.

  De prijzen van opblaasbare meubelen & tenten van UPPE liggen wel in een ander segment dan  die van de Quick Folding Tenten, maar ze zijn bij uitstek geschikt voor merken die op locatie een indrukwekkende act de presence willen geven van hun merk, product of dienst. Zowel de opblaasbare meubelen als tenten zijn duurzaam en behoeven geen permanente electrische voeding, een maal opblazen en de meubelen & tenten blijven verder op druk. Een overdruk ventiel zorgt ervoor dat eventuele overdruk (bij bijv. temperatuur stijging) kan ontsnappen.

  In air we trust! 

  Net als in het segment van de Quick Folding Tent zijn er ook hiervan veel kopie systemen verkrijgbaar, in vele verschillende prijsklasses. Echter zoals u van UPPE gewend bent  zijn wij met deze nieuwe opblaasbare meubelen & tenten niet over één nacht ijs gegaan.  Wij hebben voor u de beste prijs kwaliteit verhouding gezocht,  waar wij  100% achter staan. Air producten zijn gevoelig en dus moeten ze van het juiste materiaal gemaakt zijn. Voor onze opblaasbare meubelen kozen we een speciaal TPU plastic,  dat bestand is tegen alle elementen van zowel indoor gebruik als outdoor, dat waterproof is, dat eenvoudig te reinigen is, vrij is van geur en bovendien 100% recyclebaar is. Zeer belangrijk vandaag de dag. De unie hoezen en de custom bedrukte polyester hoezen zijn eveneens beschermd dmv een coating die waterafstotend is en te wassen is in de wasmachine op max 40C. Ook deze zijn geurvrij.  Ze zijn bovendien zeer goed te bedrukken of te voorzien van een geborduurd logo.

  Opblaasbare meubelen Opblaasbare meubelen & tenten Opblaasbare meubelen & tenten Opblaasbare meubelen & tenten

  Custom oplossingen van de Opblaasbare meubelen & tenten van UPPE

  Daarnaast zijn de opblaasbare meubelen van UPPE ook in een Cristal versie met een effen (Plain) bekleding te bestellen. Ze kunnen in en aan het zwembad gebruikt worden of bijvoorbeeld als meubilair voor een luxe relaxte seminar ruimte. Het geeft uw ruimte in ieder geval een bijzondere sfeer, zeker indien u de als optie leverbare LED verlichting onder het meubilair plaatst.

  Opblaasbare meubelen Opblaasbare meubelen met LED Opblaasbare meubelen Opblaasbare meubelen

  Cristal & Plain varianten van de UPPE Opblaasbare meubelen 

  Indien u meer informatie wenst van deze prachtige nieuwe UPPE producten die uw presentatie op een bijzondere wijze een boost zullen geven,  dan kunt u een bericht sturen naar info@uppe.nl of gewoon bellen met 0345-568797. Onze specialisten staan u graag te woord en zullen u graag adviseren.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent

ACTIE- Opblaasbare Beurs stand

actieperiode van 19 juni 2019 t/m 19 juli 2019

BEKIJK DEZE ACTIE