• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

ACTIE- Opblaasbare Beurs stand

 • ACTIE- Opblaasbare Beurs stand

  UPPE – De leverancier voor uw opblaasbare beursstand.

  De opblaasbare producten van UPPE zijn populair en winnen snel in populariteit, en niet zonder reden. De UPPE opblaasbare producten zijn namelijk zeer duurzaam en hebben een professionele uitstraling, los van een scherpe prijsstelling zoals u van ons gewend bent. Om u als consument nog beter te bedienen hebben we een beurs- en evenementenpakket samengesteld zodat u in no-time een  zeer professionele stand kunt plaatsen. Al deze opblaasbare producten zijn luchtdicht (air tight), dus even opblazen met elektrische pomp, afkoppelen en klaar. Geen last van constante blowers die op de achtergrond voor een storend geluid zorgen. De producten blijven ca. 3-4 weken op spanning. Overdruk kan ontsnappen door innovatieve overdrukventielen.

  Waarom een opblaasbare stand?

  De opblaasbare producten van UPPE zijn in eerste plaatst zeer compact en dus makkelijk te vervoeren. Dankzij krachtige maar compacte blowers blaast u deze producten snel op. Met dezelfde pomp trekt u ze ook snel weer leeg wat het opvouwen enorm vereenvoudigd. De uitstraling van de UPPE opblaasbare producten is zeer professioneel. De kwaliteit is zeer goed.  We zijn zorgvuldig in het selecteren van onze materialen.  Daarnaast zijn goede arbeidsomstandigheden in onze fabrieken voor ons essentieel om kwaliteit te kunnen waarborgen. Een ander voordeel van deze opblaasbare producten is dat ze 24/7 uw merk kunnen promoten, dankzij LED units die in de producten (meerprijs) te plaatsen zijn. Hierdoor zijn ze in de nacht mooi te verlichten van binnenuit.

  Samenstelling Opblaasbare beursstand.

  Deze UPPE opblaasbare beursstand bieden wij aan in een compleet pakket met de volgende samenstelling:

  a. Een UPPE Aero tent 3×3 meter met een full color dakprint, full color blinde ritssluitingen, een full color luifel en een enkelzijdige bedrukte full color achterwand. De Aero tent is voorzien van de volgende accessoires: een handpomp, een elektrische pomp, haringen en scheerlijnen, met water vulbare gewichtselementen, zowel voor tent als voor de wanden.

  b. Twee columns  in de maat 250cmx45cm, beide voorzien van full color print.

  c. Een opblaasbare meubelset bestaande uit een bank, 2 stoelen, een lage tafel en statafel, allemaal voorzien van full color print.

  Deze gehele set kost normaal €4.750,- gedurende de actieperiode van 19 juni 2019 t/m 19 juli 2019 kost deze set €3.999,- excl. BTW, incl. bezorging op één adres in de Benelux. De levertijd van deze opblaasbare beursstand is ongeveer 20 werkdagen na akkoord op het artwork (templates beschikbaar) en ontvangst van uw betaling. Indien u meer informatie wenst over deze opblaasbare beursstand neemt u dan contact met onze adviseurs, zij staan u graag te woord op + 31 (0) 345-568 797 of mail naar info@uppe.nl

  Offerte aanvragen

   Bedrijfsnaam

   Uw naam (verplicht)

   Email adres (verplicht)

   Telefoonnummer

   Offerte aanvraag voor UPPE product (verplicht)

   Bericht en / of opmerkingen

   Wij verzamelen noch verspreiden de persoonlijke informatie van onze klanten. De door u opgegeven informatie wordt enkel gebruikt wanneer wij, naar aanleiding van een door u gestelde vraag, met u in contact willen treden.

   Opblaasbare beurs stand

   Prijs is gebaseerd op basis van weergave op tekening.

  Quick Folding Tent

  Quick Folding Tent