• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

MKB wacht-tent

MKB wacht-tent

De wacht-tent van UPPE is er in diverse afmetingen en is niet onderhevig aan een vergunningsprocedure omdat het geen permanente overkapping is.

MKB wacht-tent voor uw klanten!

Het COVID-19 virus blijft onze samenleving in haar greep houden en zijn er tal van maatregelen in het leven geroepen om de overdracht zo veel mogelijk te beperken. Voor het MKB is dit veelal op basis van de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje. Die 1,5 meter samenleving zal er naar verwachting nog wel even zijn, echter uw winkelvloer oppervlakte is hetzelfde. Dit gaat inhouden minder mensen tegelijk in uw zaak, en worden overige kanten verzocht buiten te wachten zodat uw als ondernemer deze 1.5 meter naar uw klant kunt blijven waarborgen.

Qua jaargetijde zijn we inmiddels aangekomen in het wisselvallige en vaak gure herfstweer, wat voor uw klanten om buiten te wachten een minder plezierige gelegenheid is. In regen en wind wachten op uw beurt is nu eenmaal niet prettig en voor ouderen en minder validen al helemaal niet.

UPPE Wacht tent, een droge en comfortabele wachtruimte voor uw klanten.

De wacht-tent van UPPE is er in diverse afmetingen en is niet onderhevig aan een vergunningsprocedure omdat het geen permanente overkapping is. In noodsituaties of bij calamiteiten is deze binnen enkele seconden te verwijderen of op te zetten. Uw klanten staan droog en uit de wind (bij gebruik van zijwanden) en kunnen op 1,5 meter afstand van elkaar wachten tot er beschikbare ruimte vrij is in uw winkel.

De wacht-tent als marketing instrument

De UPPE wacht-tent is ook te personaliseren, waardoor uw winkel in het straatbeeld nog meer zal opvallen. Met de optie van wisselende thema’s op de zijwanden kunt u acties en aanbiedingen communiceren. Op deze wijze snijdt het bekende mes aan zelfs drie kanten! U heeft al een enkelzijdig bedrukte zijwand van 3 meter voor €134 (excl. BTW). Dan heeft u dus een vrije communicatie ruimte van 300x213cm tot uw beschikking! Het plaatsen van deze wanden gaat zeer eenvoudig middels een velcro verbinding aan de dakrand en degelijke ritsluitingen aan de zijkanten. Ook zijn er wanden met vensters beschikbaar als u zicht wil houden op de openbare weg.

Hoe te bestellen

De UPPE wacht-tent is beschikbaar in 6 verschillende maten, elders op deze website onder producten / tenten treft u tal van mogelijkheden. Het 3×3 model is over het algemeen het meest toegepaste model, i.v.m. beschikbare ruimte voor winkelend publiek. Laat u adviseren wat voor uw bedrijf, winkel of organisatie de beste keus is, onze specialisten staan u graag adviserend te woord.

Is de MKB wacht-tent wat voor u?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit product? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent