• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

De “wacht-tent”, droog uw klanten ontvangen

 • De “wacht-tent”, droog uw klanten ontvangen

  In een anderhalve meter samenleving is het anders winkelen in Nederland, immers dienen we anderhalve meter afstand ten opzichte van elkaar te houden. Gevolg is dat u minder klanten in uw winkel kunt toelaten, en men buiten moet wachten tot er voldoende afstand gehouden kan worden. Wachtende klanten voor een winkel is dan ook een nieuw straatbeeld wat we nog niet kende, maar nu meer gewoon gaat worden. Bij mooi weer is dat voor de wachtende klant geen opgave, hoewel het bij felle zon ook aangenaam kan zijn om overdekt te staan. Zeker in een regenachtige periode als nu het geval is.

  We UPPE “wacht-tent” stelt u in staat uw klanten een droge en schaduwrijke plek te bieden voor uw zaak. Met een full color opdruk genereert u ook nog exposure voor uw merk, product, dienst of service.  De wacht-tent is leverbaar in verschillende maten en ook te voorzien van zijwanden met venster, zodat men echt droog kan wachten tot er gelegenheid is uw zaak te betreden. De tent is een snel op te zetten tent dankzij het ingenieuze scharsysteem, en heeft u veelal geen vergunning nodig omdat het geen permanente opstelling betreft.

  De wacht-tent is 100% waterdicht en voorzien van de hoogste brandvertragende coating, dus voldoet aan alle eisen die aan een dergelijke overkapping wordt vereist. Droog wachten onder een reclamedrager was niet eerder zo prettig voor uw klanten. Men zal u dankbaar zijn voor deze comfortabele service die u ze geeft.

  Service komt uit het hart!

  wacht-tent wacht-tent wacht-tent

  Enkele voorbeelden van een wacht-tent bij groenteman, bakkerij of slager.

  Wilt u meer informatie over de UPPE “wacht-tent”neemt u dan contact met ons op op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl.

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent