Evenementen tent – Volledig custom made

 • Evenementen tent – Volledig custom made

  Evenementen tent – Volledig custom made naar uw wensen

  Een ander onderdeel waarin UPPE Quick Folding Tent zich onderscheid in de markt is een zeer flexibele productie. Wij maken uw evenementen tent zoals u wenst, en niet met standaard oplossingen. Bij ons bent u als klant nog altijd koning en maken we dus uw tent exact zo u deze voor ogen heeft, mits het mogelijk is uiteraard. Onze fabrieken beschikken over de beste confectie medewerkers(ters) en zijn echte vakmensen, dat maakt dat wij ook een grote klanten kring hebben die elders vastloopt op de beperkte mogelijkheden van deze leveranciers. Bij UPPE Quick Folding Tent lossen we met u samen deze vragen op en kijken in hoeverre we met u mee kunnen denken zodat die Evenementen tent er komt.

  Vaak is deze flexibiliteit benodigd bij een evenementen tent of een E.H.B.O. Tent omdat hier veel verschillende specificaties kunnen zijn voor specifiek gebruik. Zo kan het zijn dat voor een bepaald evenement er een toepassing kan zijn die een relatie heeft tot gasten ontvangst dan wel een spel, waarvoor de wand afwijkt dan standaard gebruikelijk is. Zo hebben we onlangs een evenementen tent afgeleverd voor het blad Golfers magazine, deze is op de Amsterdam Golf Show aanwezig met een leden werving actie en wil dit koppelen aan een spel waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Samen met de organisatie bedachten we een Chip It & Win It evenementen tent die garant staat voor veel toeloop.

  Binnen de E.H.B.O. is er ook een grote diversiteit aan wensen hoe dergelijke tenten gemaakt kunnen worden, met name de wanden zijn er dan in verschillende uitvoeringen, u kunt hierbij denken aan rolgordijnen aan binnen of buiten zijde die voor privacy redenen aangebracht dienen te worden, maar ook deuren die i.v.m. brancards op een specifieke breedte gemaakt dienen te worden. Zo zijn er tal van andere optie te bedenken die vragen om speciale aandacht, indien deze niet te veel aandacht vragen gaan deze in dezelfde snelle productie tijd, namelijk 8-10 werkdagen. Zijn het erg specifieke wensen dan kan het zijn dat u een weekje langer moet wachten op uw evenementen tent.

  Klanten wensen zijn er om ingevuld te worden, althans zo denken wij er bij UPPE Quick Folding Tent over, en stellen we mensen niet graag teleur. U bent dus bij ons van harte welkom om met onze account managers en grafische medewerkers te werken naar uw evenementen tent pur sang. Meer informatie over hoe uw tent er uit kan komen te zien en optimaal rendement geeft aan uw doelstelling, bel met UPPE Quick Folding Tent 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl.

  Evenementen tent Evenementen tent ehbo tent

  Comments are closed.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent