EHBO Tent van UPPE, de beste keus in Europa!

 • EHBO Tent van UPPE, de beste keus in Europa!

  EHBO Tent van UPPE, de beste keus in Europa!

  UPPE is al meer dan 24 jaar leverancier van allerlei verschillende Quick Folding Tenten, één belangrijke toepassing van deze snel opzetbare tenten is de EHBO tent. De EHBO tent van UPPE is de beste in zijn soort, dat wil zeggen de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. EHBO tenten van UPPE zijn leverbaar in tal van verschillende maten van 3×3 meter tot 4×8 meter. Zelf zijn er opblaasbare units van 8×8 meter leverbaar. De meest populaire afmetingen voor een tent is de 3×3 of een 3×4,5 meter, dit heeft ook vaak met het budget te maken van veelal vrijwilligers organisatie.

  Juist voor deze doelgroep heeft UPPE een oplossing om te kiezen uit verschillende standaard pakketten, die scherp in prijs worden aangeboden en voorzien zijn van standaard branding in verschillende kleur opties van wit/rood of geel/blauw. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een eigen kleurstelling of opdruk met de naam van de EHBO vereniging op de EHBO tent.

  EHBO Tent met specifieke wensen, ook dat kan bij UPPE!

  Omdat UPPE over een eigen productie faciliteit beschikt is het mogelijk om geheel custom wanden te leveren die aansluiten op uw wensen. De EHBO Tent van UPPE kan overigens al worden voorzien van een aantal standaard opties die we door de jaren hebben ontwikkelt, zo zijn er standaard dichte wanden in 11 verschillende kleuren, wanden met een enkel of dubbelzijdige bedrukking, wanden met een deur, wanden met een raam en wanden met raam met verduisterings gordijn. Deze laatste is bij de EHBO tent erg populair omdat er inzien privacy benodigd is deze eenvoudig kan worden geboden. Heeft u een speciaal verzoek dan zijn wij bereid hier naar te kijken en te beoordelen of dit technisch uitvoerbaar is. Ook leveren wij tenten met dakvenster, natuurlijk licht is belangrijk in een dergelijke tent.

  EHBO Tent met de hoogste EU norm.

  UPPE levert de EHBO tent met een waterafstotende en brandvertragende coating, de hoogste EU norm (B1 DIN 4102) ook op de zijwanden. Dit is belangrijk indien u de tent ook indoor gaat gebruiken, de eigenaar van de locatie of brandweer/politie kan u vragen naar deze beschermings normering, deze staat vermeld op het EHBO tent label. Los van deze optimale coating zijn de dak naden voorzien van een seal, dus ook daar 100% waterdicht, belangrijk indien u dure medische apparatuur onder de tent heeft staan. Tevens is een wind cap leverbaar in het dak (met overlap) die ervoor zorgt dat de luchtstroom onder de tent kan ontsnappen. Hierdoor krijgt uw tent minder “lift” wat een positieve invloed heeft op de levensduur van uw tent.

  Opblaasbare EHBO Tent

  Voor speciale toepassingen hebben we ook een opblaasbare EHBO tent beschikbaar van maar lieft 8×8 meter in de kleur rood/wit. Deze tent wordt vaak toegepast als centrale ruimte waar bij rampen of grote events de patiënten segmentatie kan plaatsvinden en aan deze tent kleinere Quick Folding EHBO tenten worden geplaatst als behandelruimtes. U ziet ook voor de calamiteiten, of evenementen dienstverlening hebben we oplossingen voor handen, noodzakelijk als je als expert gezien wordt binnen deze EHBO tenten branche.

  Heeft u vragen over de EHBO tenten van UPPE of wilt u meer informatie danwel een offerte ontvangen, neemt u dan contact met ons op, dat kan binnen kantoor uren op 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl, onze adviseurs helpen u graag verder.

  EHBO Tent   EHBO Tent   EHBO Tent

  Verschillende EHBO Tent uitvoeringen

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent