Dakvenster in Quick Folding Tent

 • Dakvenster in Quick Folding Tent

  Dakvenster in Quick Folding Tent – Het kan bij UPPE!

  Een van de meest voorkomende toepassingen van de UPPE Quick Folding Tent is wel het gebruik als beurstent/beursstand. Omdat het dak hoog boven de mensen uit komt valt uw stand gelijk op. U bent dus in de drukte van  het evenement goed zichtbaar en vindbaar voor uw consument. U kunt  de beurstent full color bedrukken waardoor het een eye-catcher van de bovenste plank wordt. U kunt het geheel in uw eigen huisstijl vormgeven. De achterwanden en zijwanden kunt u ook voorzien van bedrukking om een showroom effect te creëren waarmee u uw collectie of een nieuw product groots visueel kunt ondersteunen.

  Tot voor kort kregen we wel eens de situatie dat het tentdak het licht van de beurshal wegnam en men extra verlichting onder het dak wilde om goed zicht te hebben in de beurs tent. Daar zijn we over gaan nadenken en we hebben daar uiteindelijk een passende en innovatieve oplossing voor bedacht; de beurs tent met dakvenster! Vaak is het dakpaneel aan de achterzijde van uw stand niet zichtbaar voor de consument omdat deze óf tegen een muur aan staat óf er een aangrenzende stand achter u staat. Dat bracht ons op het idee in dit dakdeel een panorama paneel te plaatsen. Zodoende kan het licht van de expo hal of het tentoonstellingsgebouw door het dak schijnen tot in uw beurstent. Daarnaast geeft het ook een ruimtelijk gevoel waardoor de beurstent groter lijkt, een prettige bijkomstigheid in vaak saaie tentoonstelling gebouwen.

  Het dakvenster paneel is gemaakt van dezelfde panorama stof als die van de ramen in de zijwanden, echter is het lastiger om dit in het dakvenster te plaatsen, gezien de spanning en de curve in het dak ontwerp. Na gedegen onderzoek hebben we uiteindelijk een ontwerp kunnen maken dat geen afbreuk doet aan de dakvorm en de pasvorm van de Quick Folding Tent wat deze beurstent uitermate geschikt maakt voor optimaal beurs plezier. Op het moment is dit dakvenster enkel leverbaar op de 3×3 model (ook tevens het meest verkochte model). Uiteraard streven we ernaar ook de andere modellen binnen kort te kunnen aanbieden met een dakvenster.

  Zelfs na 24 jaar als producent en leverancier actief te zijn ziet u dat UPPE blijft innoveren met de Quick Folding tent. Deze beurstent innovatie met dakvenster is een functionele oplossing voor ieder die zijn Quick Folding Tent primair als beurstent gebruikt. Vooralsnog beschouwen wij dit als een indoor oplossing, omdat onze daknaden normaliter standaard voorzien zijn van een verstevigingsband en een  seam seal waardoor wij 100% waterdichte daken kunnen garanderen. Voor dit panorama dakdeel kunnen wij dat niet, omdat de hotknifes waarmee de seals worden aangebracht het panorama beschadigen en we geen staande band rond het dakraam kunnen/willen maken. Echter we zijn verschillende alternatieve oplossingen aan het testen om ook dit raam geheel waterdicht te kunnen maken. Op dit moment is het wel water afwerend.

  Wilt u meer informatie over deze UPPE innovatie neemt u dan gerust contact op met ons via 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl, onze adviseurs staan u graag te woord. Wilt u ons eerste sample aanschouwen, kom dan 23 & 24 april naar de Amsterdamse Golf Show op Amstelborgh te Amsterdam, daar zal deze innovatie als eerste gedemonstreerd worden als beurs tent van UPPE.

  dakvenster  Dakvenster  Dakvenster

  Dakvenster in Quick Folding Tent

  Comments are closed.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent