• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Turn key afleveringen

Turn key afleveringen

UPPE is producent van o.a. de Quick Folding Tent. UPPE heeft een no nonsens frame ontwikkeld, waar 23 jaar ervaring in samengebracht is. Hetzelfde is gedaan met het speciaal voor UPPE ontwikkelde 600D polyester materiaal voorzien van de hoogste norm brandvertragende en schimmelwerende coating, waarbij de brandvertraging voldoet en de wereldwijd hoogste gestelde norm B1 DIN 4102 certificering. Dit gecombineerd met de technisch best mogelijke digitale print kwaliteit of zeefdruk op de daken en de wanden maakt de UPPE Quick Folding Tent een zeer populaire tool voor elk merk, voor elk reclame bureau of promotie kantoor.

UPPE heeft niet als doel om een merk in de markt te zetten. Eén van de doelen die UPPE heeft is om zo veel mogelijk goede Quick Folding Tenten in de markt te zetten, veelal ook via turnkey leveringen. Zo kan het zijn dat u een goede kwaliteit Quick Folding tent ziet met een ander merklabel. Dat kan, want UPPE produceert turnkey Quick Folding Tent frames en daken onder label van haar klanten.

Daar ligt een groot onderscheid ten opzichte van alle andere aanbieders van vergelijkbare systemen, die allen bezig zijn om hun merk te promoten en hiervoor verkoopkanalen zoeken. UPPE is producent van de Quick Folding Tent omdat de mensen achter UPPE hier na 23 jaar intensieve ervaring absolute experts in zijn en zij daardoor vele merken, maar ook vele reclame- en promotie bureaus op deze wijze succesvol kunnen bedienen, zonder de naam van UPPE hieraan te verbinden.

Een voorbeeld hiervan is het Inkoop Bureau Relatiegeschenken Rabobank XL concept.
De XL Concept Rabo tent is een succesvolle tool voor de promotie activiteiten van de vele Rabobank kantoren, met hun eigen ontwerp, hun eigen accessoire lijn en hun eigen label.

Ook in logistieke zin kunnen wij meer service bieden dan de meeste van onze concurrenten, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld turn key afleveringen, direct gebruiksklaar leveren wij u de Quick Folding Tent aan, of verpakking met de naam van uw klant, stickers met artikel nummers waaronder het product bij u bekend is, tot demonstratie trainingen aan uw staff zodat u zeker bent dat deze goed geïnformeerd met uw tenten zullen omgaan, dit bevorderd zeker de levensduur van de tenten is onze ervaring. Voor grote opdrachten als +100 custom tenten hebben we zelfs de mogelijkheid een eenvoudige website te maken onder uw naam waarin alle informatie te vinden is voor uw dealernetwerk. Dat zijn onderdelen van onze turn key aflevering service.

Zo u ziet gaat de service van UPPE verder waar anderen niet thuis geven, voor meer informatie voor een UPPE turn key afleveringen; bel (0345-568797) of mail ons dan op info@uppe.nl

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent