• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Rode kruis

Hofleverancier van Nederlandse Rode Kruis.

UPPE is met haar tenten-, banners- en vlaggenaanbod de vaste leverancier van het Nederlandse Rode Kruis.

Samen met QRS en EVAC heeft UPPE een online platform ontwikkeld waar iedere Rode Kruis vereniging of afdeling rechtstreeks kun bestelling kan plaatsen. Uiteraard hanteren we daar speciale prijzen en vaste designs die zijn goedgekeurd door het Rode Kruis. Voordeel hiervan is – naast een beter en scherp tarief- dat alle nieuwe aanschaf dezelfde uitstraling heeft en van dezelfde kwaliteit is. Een nadrukkelijke wens van het Nederlandse Rode Kruis.

www.evenementenwebshop.nl is de webpagina voor alle Rode Kruis gerelateerde afdelingen, waar men alle producten kan aanschaffen die nodig zijn om professionele hulpverlening te bieden. Er is veel zorg besteed aan de samenstelling van het aanbod dat ook regelmatig wordt uitgebreid. Zo zijn onlangs de UPPE Aero tenten met Rode Kruis branding toegevoegd aan deze webshop.

Rode Kruis Tenten en nieuwe huisstijl vlaggen

UPPE tenten voldoen aan alle EHBO eisen

De UPPE Quick Folding Tenten en Aerotenten zijn in nauw overleg met EHBO experts tot stand gekomen; speciale “eisen” als een extra brede deur voor brancards, verduisteringsgordijn aan binnenkant van tent zijn twee features die normaalgesproken niet op een standaard tent geleverd worden. Uiteraard zijn deze tenten ook voorzien van de hoogste EU norm op brandvertraging B1 DIN 4102, een absolute eis voor indoor en outdoor events.

UPPE en Nederlandse Rode Kruis hebben de ambitie om de uitstraling van uw inzet en uw bijzondere activiteiten op hoogst mogelijk niveau te stellen. Iedere nieuwe aanschaf zal een steentje bijdragen aan deze missie om u maximaal professioneel te helpen functioneren.

Indien u meer informatie wenst over deze bijzondere samenwerking en hoe wellicht we ook voor uw organisatie het verschil kunnen maken, neemt u dan graag contact met ons op via + 31 (0)345 568 797 of stel u vraag onderstaande button.

Meer informatie over EHBO Tenten?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit product? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent