• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Black frames

blac frames2

Black Frames

UPPE levert regelmatig een limited Edition van een van hun producten. Momenteel is dat een 3x3m frame in de kleur hoogglans zwart. Deze Black Frames zijn zeer opvallend tussen de standaard witte frames. De UPPE Black Frames zijn voor klanten die een voornamelijk zwarte tent wensen omdat dit beter bij hun imago past een mooie oplossing. Van de 95% van de door ons geleverde tenten met een opdruk hebben veel tenten een zwart geprinte achtergrond, een zwarte print of zwarte stof als basis. Voor dergelijke klanten is een Black Frame een mooie optie.

Black Frames zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt, hierdoor blijft een Black Frame exclusief en heeft het een meerwaarde.
Het bijzondere aan de Black Frame Serie is dat alles daadwerkelijk in hoogglans dubbele poederlak is uitgevoerd, dat de nylon delen ook in het zwart geleverd worden als tevens het klittenband in de hoek ( om dak aan te bevestigen). Daarnaast is het Black Frame voorzien van de laatste innovatieve snap buttons (druk knoppen) in de poot, deze zijn rond een aluminium kogels geperst en kunnen dus onmogelijk afbreken.

Ook zijn de voetplaten van het Black Frame geheel van staal en niet van kunststof, dit komt de levensduur van het Black frame ten goede. Het Black Frame is van dezelfde legering staal gemaakt als de overige UPPE Quick Folding Tent frames, er is geen kwaliteitsverschil want UPPE levert bewust maar één kwaliteit frame met de beste staal legering die er bestaat. Dit maakt ook het Black Frame een degelijk en professioneel frame, die alle flexibele en gewenste eigenschappen heeft gebaseerd op de ervaring van de mensen van UPPE die al 23 jaar Quick Folding Tent frames aanbieden in Europa. Met een naleveringspercentage van onderdelen van minder dan 0,5 % van verkochte frames per jaar mogen we stellen dat het UPPE Quick Folding Tent frame zich ruimschoots bewezen heeft. Ook het Black Frame zal dat voortzetten.

Het Black Frame zal mogelijk ook in de toekomst geïntroduceerd worden in andere afmetingen, vraag onze experts naar meer informatie hierover. Overigens is het bij UPPE ook mogelijk om frames in bulk aan te kopen in uw eigen PMS kleur, dit is mogelijk vanaf bestellingen van ca 100 stuks, uw eigen PMS kleur stof kunt u bestellen vanaf circa 25 stuks 3×3 Quick Folding Tenten. Voor meer informatie kunt u het beste even contact zoeken met onze verkoopadviseurs op 0345-568797.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent