• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Speciale wanden

Speciale Wanden

Ooit behoefte aan een project wanden voor uw Quick Folding Tent?

In de afgelopen 23 jaar heeft UPPE voor vele speciale doeleinden voor de Quick Folding Tenten speciale project wanden ontworpen en gemaakt.

Zo leveren wij bijvoorbeeld regelmatig voor EHBO tenten project wanden voorzien van een standaard panorama venster, echter aan de binnen- of buitenzijde is de wand voorzien van hetzelfde
600D polyester in dezelfde kleur of in dezelfde print als de gehele wand, in de vorm van een rolgordijn. Dit deel is van hetzelfde formaat als het venster en dit deel kan oprollen en met klittenband straps bevestigen zodat men naar binnen en naar buiten kan kijken en wanneer de EHBO tent bezet is voor een behandeling, laat men dit paneel zakken zodat de wand gesloten is.

Vergelijkbare project wanden heeft UPPE ook gemaakt voor klanten die een wand willen openen en de frisse lucht binnen willen krijgen, maar in geen geval vliegen of insecten in de tent willen. Dan wordt een gelijke constructie gemaakt in maat naar wens, echter in plaats van gesloten pvc gebruiken wij dan een mesh materiaal ( gaasdoek).

Voor een ander project waarbij men de tent gebruikt als een fotostudio, hebben wij project wanden gemaakt met o.a. een dubbelzijdig full color wand, met aan de binnenkant de speciale groen kleur, zodat de fotograaf deze wand kan gebruiken om zelf de achtergrond in te vullen.

Ook levert UPPE vaak halve wanden ( stofdeel en staaldeel) echter soms willen klanten de tent voorzien van deze delen ’s avonds helemaal kunnen sluiten. Nu kan men er een gewone full wall overheen hangen, echter in sommige gevallen wenst men een full color gepersonaliseerde project wand die alleen het bovengedeelte afsluit. Ook dat is geen probleem voor UPPE.

Ook worden project wanden gebruikt bij bijv. BMX teams, die de opdruk op hun wanden in delen verkopen aan hun sponsors, waardoor de gehele full color tent voor hen bekostigd wordt. Bij QFT side Link naar gepersonaliseerde tent.

Behalve project wanden die te bevestigen zijn aan de tent, kan men natuurlijk ook kiezen voor een vrij staande pop up project wand voorzien van een mooie digitale print. Dit soort wanden zijn uiteraard wat kostbaarder, echter deze kunt u overal plaatsen.

Kortom laat ons weten wat uw wensen zijn betreffende speciale project wanden en de adviseurs van UPPE zullen deze voor u uitwerken. Uiteraard kunnen zij u ook adviseren betreffende overige beurswanden, counters en verdere beursstand inrichting.

Wilt u meer informatie, bel (0345-568797) of mail ons dan op info@uppe.nl

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent