• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Logistieke service

logistieke service

UPPE levert de vele soorten tenten, vlaggen, parasols, inflatables en overige producten voorzien van een zeer uitgebreide logistieke service. Hiervoor wordt samengewerkt met selectief gekozen betrouwbare partners die allen staan voor wat ze zeggen te bieden, waardoor het maximale aan logistieke service bereikt kan worden.

Een voorbeeld van de logistieke service van UPPE is dat UPPE full color tenten levert binnen gemiddeld 8-10 werkdagen. In sommige gevallen als er noodzaak voor is en UPPE kan het passend maken, dan wordt er zelfs binnen 3 of 4 werkdagen geleverd. Alle leveringen in Benelux geschieden franco huis geleverd.

UPPE heeft een netwerk van wederverkopers in Europa en om ook deze partners te voorzien van een ultieme logistieke service, levert UPPE haar custom delen desgewenst rechtstreeks vanuit haar productiefaciliteit in Azië naar de partner in Europa, of zelfs desgewenst blanco naar de klant van de lokale partner. Uiteraard worden de producten in dat geval ook nog voorzien van het dealerlabel.
Bovendien wordt het product uitgebreid gefotografeerd voordat het verzonden wordt, zodat de wederverkoper wel deze materialen heeft voor hun eigen promotionele activiteiten en social media. En dat alles binnen ca 8-10 werkdagen.

Op deze wijzen verleent UPPE voor zowel grote als voor kleine leveringen een zeer flexibele en opvallend snelle logistieke service, die geen enkele andere leverancier in het promotionele segment evenaart.

UPPE biedt deze logistieke service uiteraard niet alleen aan haar wederverkopers aan, maar biedt dit aan al haar klanten aan. Zo heeft UPPE bijvoorbeeld voor het merk Tacx tegen een zeer geringe meerprijs geheel aangeklede promotiestands direct vanuit de productie in Azië verzonden naar Iron Men events in Australië, USA (California) en Canada. Behalve dat de klant niet de zorg had over de logistieke service, werd er voor de klant enorm in kosten bespaard omdat niet eerst alles naar de klant verzonden hoefde te worden en zij het vervolgens zelf moesten gaan verzenden naar de verschillende werelddelen. Dit de klant aanbieden en probleemloos uitvoeren noemen wij ultieme logistieke service, die de naam Ultimate Promotion Partners recht aan doet.

Voor meer informatie over onze UPPE logistieke service, neem contact met ons op en bel 0345-568797 of mail uw aanvraag voor informatie naar info@uppe.nl. Geeft u daarbij graag duidelijk aan welke UPPE producten u via onze logistieke service naar welke landen of werelddelen geleverd zou willen hebben. Onze logistieke service afdeling gaat direct voor u aan de slag!

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent