• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Tent met dakraam

Tent met dakraam

De Quick Folding tent wordt vaak toegepast als beurs tent of event tent, en dan is verlichting onder de tent altijd een issue

Productomschrijving

UPPE blijft innoveren en luistert goed naar de feedback van haar klanten, en zo kwamen we op het idee van de Quick Folding tent met dakraam. De Quick Folding tent wordt vaak toegepast als beurs tent of event tent, en dan is verlichting onder de tent altijd een issue. Sommige van onze klanten hadden de wens om meer natuurlijk licht onder de tent te hebben zodat het product, merk of dienst die zij aanbieden beter werden belicht. Anderzijds in een beurstent in een expositie ruimte vaak ook aangewezen op kunstlicht en dat bracht ons op het concept van “tent met dakraam”.

Een dergelijk dakraam is eenvoudig gezegd, echter minder eenvoudig uit te voeren, omdat deze panorama stof van een geheel andere samenstelling is gemaakt dan het 600D Polyester en dus ook andere eigenschappen heeft. Om de dakvorm te behouden is het op een juiste manier te confectioneren een kunst op zich, juist omdat deze stof minder rekbaar is en een geheel andere reactie heeft op warmte als kou dan 600D polyester. Na een langdurige test fase is het UPPE gelukt om het darraam zo te maken dat de dakvorm en pasvorm behouden zijn.

Dankzij een speciale manier van confectioneren kunnen we tevens melden dat het dakraam ook lekwater dicht is, uiteraard niet 100% waterdicht omdat de hot knifes niet gebruikt kunnen worden op deze panorama stof die de seam seals verzorgen in onze polyester daken.

Op dit moment leveren we het dakraam in ons meest verkochte model, de 3×3 Quick Folding Tent, maar werken we ook aan ontwerpen voor de andere 5 tent afmetingen om dit dakraam te plaatsen. Hierover binnenkort meer.

De Quick Folding tent met dakraam is een absolute meerwaarde aan ons accessoire programma, omdat veel verschillende gebruikers baat hebben bij een dakraam in de tent, denk daarbij aan EHBO tent, beurstenten, horeca, VIP tenten, mobiele stand, presentatietent of marktkraam.

Door het achterste deel te voorzien van een dakraam gaat er zo min mogelijk ruimte verloren van uw exposure waarde van uw Quick Folding Tent. Zo heeft u toch uw branding en meer natuurlijk licht onder uw tent, een absolute meerwaarde die weinig leveranciers u momenteel kunnen bieden. UPPE blijft daarin de business leiden en toont wederom aan na 24 jaar ervaring dat er altijd ruimte is voor innovatie van een bestaand product. Wilt u meer informatie over de Tent met dakraam, neemt u dan gerust contact op met ons, via 0345-568797 of per mail via info@uppe.nl, onze adviseurs staan u graag te woord.

Is de Tent met dakraam wat voor u?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit product? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent