• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Pitwall tent

Pitwall tent

UPPE heeft een ruime ervaring met het maken van Quick Folding Tenten, en ontwikkelt desgewenst speciale Quick Folding Tenten voor een speciale doelgroep, zo is ook de UPPE Pitwall Tent ontstaan. Vanuit de markt kwam de vraag naar een instap model pitwall team tent die snel was op te zetten, voorzien was met een kwalitatieve stoffen dak en zijwanden, en in een lage betaalbare prijsklasse voor teams met een klein budget. Veel professionele teams hebben de beschikking over zeer geavanceerde pitwall docks die voorzien zijn van de laatste technologische innovaties.

UPPE ontwikkelde de UPPE Pitwall Tent (www.pitwalltent.com) een lichtgewicht 150x75xm aluminium frame opgetrokken uit een duurzaam aluminium legering. Het Quick Folding Tent schaarsysteem diende als basis voor dit innovatieve concept. De Pitwall Tent heeft een aflopend dak en kan desgewenst worden bedrukt met een full color print. Standaard levert UPPE deze in een wit dak met zwarte wanden.

De wanden van de Pitwall Tent zijn ritsbaar en kunt u de pitwall tent dus van verschillende kanten
betreden, naar gelang de ruimte in de pitsstraat dat toelaat. De voorzijde is uiteraard voorzien van een panorama paneel zodat er zicht naar de baan is. De Pitwall Tent kunt u bestellen met monitor bars om uw computer scherm aan op te hangen, en leveren we ook kleine Quick Folding Tent tafel om uw equipment op te plaatsen. Deze tafels hebben een afmeting van 34×150 cm of 30x128cm.

De Pitwall Tent is gemakkelijk in het gebruik en is in ingevouwen toestand slecht 150x20x20cm groot
en past in iedere middenklasse personenauto. De stofdelen van deze UPPE Pitwall Tent zijn van 600D polyester en voorzien van een brandvertragende en waterafstotende coating, de hoogste norm in Europa, B1 DIN 4102.

De UPPE Quick Folding Tables leveren wij als accessoire bij deze UPPE Pitwall Tent. Deze gemakkelijk invouwbare tafels zijn ideaal om uw computers, laptops of andere race equipment op te plaatsen en uw pitwall tent compleet te maken.

De UPPE Quick Folding Pitwall Tent is ontwikkelt voor de semi professionele circuit racer in auto en motorsport en geeft bescherming tegen wind en regen als zon tijdens de trainingen en race dagen. Ook hebben we dergelijke pitwalltenten inmiddels ook geleverd aan diverse DJ’s die op festivals en dance events hun apparatuur willen beschermen tegen de weersinvloeden. Het raampaneel is desgewenst (meerprijs) leverbaar als rolluik, zodat de interactie met het publiek optimaal is.

Kortom zo ontwikkel je een pitwall Tent voor een specifieke discipline en blijken er wederom ook andere consumenten dit product op te pikken als de ideale Quick Folding Tent voor hun business.

Zelfs poppenkast spelers die op kinder events optreden maken gebruik van de UPPE pitwall tent!

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent