• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Big Green Egg

Big Green Egg

Big Green Egg Europe (www.biggreenegg.eu) beschikt over een groot aantal Custom Quick Folding Tenten die wij geheel in hun huisstijl hebben gemaakt. Big Green Egg had behoefte aan een Quick Folding Tent die zij aan hun Europese dealernetwerk konden aanbieden om hun kookdemonstraties mee te verzorgen. De Big Green Egg Tent is in dat opzicht een product wat volledig in lijn is met de huisstijl van dit legendarische culinaire product.

Samen met de marketing afdeling van Big Green Egg hebben we eerst een sample gemaakt van de stof, deze hebben we in de juiste PMS laten inverven, belangrijk is dat deze PMS zo dicht mogelijk de echte kleur benaderd. Omdat het op verschillende stof materialen nog al eens wil afwijken maken wij eerst een sample dat door Big Green Egg is goedgekeurd. Daarna doen we hetzelfde met het frame en spuiten we deze in de exacte RAL kleur. Ook deze worden aan de klant aangeboden ter goedkeuring.

Nadat de marketing afdeling van Big Green Egg deze samples heeft goedgekeurd en wij ook tevreden zijn start pas het productie proces van het materiaal. Op deze wijze garanderen we 100% klant tevredenheid op hun eigen PMS, enorm belangrijk bij dit soort grootschalige opdrachten.

Het eerste productie sample komt per luchtvracht tevens vooruit, deze zal door UPPE haar kwaliteits controle beoordeeld worden, hierna start de serie productie van de samengestelde tenten. In het geval van Big Green Egg hebben we ook dit sample aan de klant voorgelegd ter goedkeuring.

Logistiek is het ook een custom project, dus op de dozen komt de naam van de klant te staan, in dit geval Big Green Egg Tent en een artikelnummer waaronder het product bij de klant bekend is. UPPE levert dergelijke zendingen direct aan het magazijn van de klant, dus nemen we contact op met deze om de zending en hoeveelheid aan te kondigen, zodat er ruimte is als deze arriveert.

Uiteraard ondersteunen we u als klant in al het denkbare wat u wenst om dergelijke bestelling tot een succes te maken, zo kunnen we een website maken met instructie video’s onder uw eigen naam, maken we Q+A forms om vragen te kunnen beantwoorden en trainen we desnoods uw promotie medewerkers met een demo training hoe deze Quick Folding Tenten het beste te gebruiken.

Kortom, custom opdrachten worden door ons zo goed mogelijk begeleid om het resultaat zo goed mogelijk te laten zijn voor u als klant. Wenst u meer informatie over dergelijke custom opdrachten, belt u dan met 0345-568797 en vraag naar Eveline van Gemert of Ben Hölscher, zij kunnen u alles details geven. Mailen mag natuurlijk ook (info@uppe.nl) en beantwoorden wij al uw vragen of verzorgen een demonstratie bij u op kantoor van deze praktische promotie, reclame, evenementen tent.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent