• +31 (0) 345 568 797
  • info@uppe.nl

Artwork & Design

Van ontwerp tot hoog kwalitatief UPPE product

UPPE werkt volgens een eenvoudig maar duidelijk proces om alle bedrukte producten zo professioneel mogelijk bij u als klant te krijgen.

UPPE heeft desgewenst voor veel producten vaste templates beschikbaar, voor uw grafische medewerker(ster)s om te vullen met artwork. Voor de meeste producten is een opmaak instructie beschikbaar. Ook kunnen wij de designs voor u opmaken mits u de juiste bestanden en informatie aanlevert . De eerste 30 minuten DTP zijn inclusief in uw bestelling, hierna rekenen we € 65 euro per uur (excl. BTW). Indien wij artwork voor u opmaken blijven de ontwerpen uiteraard ons eigendom. Definitieve ontwerpen en final artwork wordt gemaakt nadat u akkoord bent met de offerte. Indien u bestanden aanlevert dient u te denken aan de volgende zaken;

1. Logo’s in open bewerkbare bestanden, liefst .eps / .ai / .pdf
2. Geef uw PMS kleuren door voor zover die niet in .eps logo’s zijn vastgelegd
3. Lettertype aangeven of indien speciaal ontworpen deze aanleveren in .ttf .otf of .ttc
4. Indien u foto’s aanlevert dienen deze minimaal 150dpi, liefst 300dpi te zijn, hoge resolutie
a. Gebruikt u foto’s van databank, controleer of u deze mag gebruiken voor uw doel
5. Heeft u een huisstijl gids, stuur deze mee

Artwork opmaak

2D ontwerp

3D weergave

Na productie volgt de kwaliteitsprocedure

Alle UPPE tenten en zeker ook de UPPE Aero Tenten ondergaan een zeer kwalitatief nauwgezet productieproces waarin puur handwerk en vakmanschap de basis zijn van een kwalitatief goed eindproduct. Het confectioneren van bijv. Aerotenten vraagt vakmanschap vanwege de stugge stof en de druk die op de buitenmantel van het Aerotent frame komt te staan en de gevoelige binnen-voering / luchtkamers.

Dat is dan ook de reden dat iedere tent na productie voor minimaal 24 uur in ons test atelier wordt opgezet en nauwgezet wordt gecontroleerd wordt op ontwerp en resultaat. Ook wordt de tent kwalitatief beoordeeld door een onze kwaliteitsmedewerkers. Nadat deze zijn/haar fiat heeft gegeven, wordt de tent zorgvuldig voor transport naar Europa of waar te wereld verpakt en aangeboden aan de logistieke partner voor bezorging.

Na productie test en 24 uurs controle.

Meer informatie over Artwork & Design?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze service? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden.

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent