• +31 (0) 345 568 797
 • info@uppe.nl

Cubes System 1-2-3 “Het nieuwe slimme POS concept”

 • Cubes System 1-2-3 “Het nieuwe slimme POS concept”

  Cubes System 1-2-3 

  Het meest innovatieve POS concept van 2018 nu bij UPPE, slechts drie componenten en meer dan duizenden toepassingen zijn te creëren met dit slimme product. Het vloerpaneel is slechts 5 cm hoog en dus ideaal voor iedere POS opstelling in showroom, etalage, winkelvloer of shop in shop concept. De vloer cover van slechts 1 cm valt over de ondervloer heen en is leverbaar in twee hoogglans varianten, wit en zwart. Ook leveren wij 6 standaard print opties, zodat u meer emotie kunt toevoegen aan de display van uw keuze, van prints met gras, grind tot carbon of hout. Uiteraard is tegen meerprijs deze cover te voorzien van een custom print naar eigen ontwerp.

  Op deze vloer kunt u eindeloos door design-en met de 40x40x20cm cubes (leverbaar in wit en zwart) zodat u ieder gewenste vorm display kunt creëren. Tevens zijn er transparante acryl cubes van 40x40x40cm om exclusieve items dat cachet te geven wat ze verdienen. De Cubes kunt u desgewenst zelf voorzien van branding of door ons laten plaatsen.

  Cubes System  Cubes System  Cubes System

  Voorbeelden van het UPPE Cubes System, eindeloos veel mogelijkheden.

   

  Cubes System ook ideaal als vloer voor uw UPPE tent.

  Lange tijd was er geen echte betaalbare oplossing om in uw beurs tent een vloer te plaatsen, laat staan die zich ook nog eenvoudig laat personaliseren, met de Cubes System behoort die beperking tot het verleden. Deze modulaire vloer laat zich eenvoudig monteren en demonteren, is licht in gewicht en bijzonder duurzaam. Cubes System vraagt voor het beste resultaat wel een vlakken ondergrond. Het draag vermogen is groot, personen auto’s zijn geen probleem. de hoogte van 5 cm is over het algemeen prima om voertuigen op te rijden, momenteel werken we aan een aflopende rand zodat dit nog eenvoudiger zal kunnen plaatsvinden of men het mooier vind staan.

  Ook laat de Cubes System zich gemakkelijk combineren met de UPPE Zipperwall of de frame wanden met peesdoeken, wenst u hier meer informatie over neemt u dan contact op met onze adviseurs op 0345-568797 of mail naar info@uppe.nl. Zij staan u graag te woord.

   

Quick Folding Tent

Quick Folding Tent